Άρωμα Χόλιγουντ στην Ηλεία: Μαγνήτισε τα βλέμματα η Αντζελίνα Τζολί – Καρέ καρέ οι μετακινήσεις της στην περιοχή (vid)

Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας βρίσκεται στη χώρα μας η διάσημη χολιγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί η οποία πραγματοποιεί γυρίσματα σε Πύργο και Κατάκολο, ενσαρκώνοντας το ρόλο της Μαρίας Κάλλας, στην ταινία “Maria”.

Μετά το θέατρο Απόλλων η ηθοποιός μπήκε στο φουσκωτό της θαλαμηγού, Christina Ο και προσέγγισε το σκάφος όπου νωρίτερα είχαν επιβιβαστεί οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία και τα συνεργεία για τα πλάνα.

Η άφιξη της βραβευμένης με Όσκαρ πρωταγωνίστριας προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή και αρκετοί ήταν αυτοί που έστω και από μακριά θέλησαν να τραβήξουν ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από τα τεκταινόμενα.

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες:

Νωρίτερα κατά την έξοδό της, από το θέατρο Απόλλων όπου γίνονται γυρίσματα, η Τζολί δέχθηκε τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων κι εκείνη με τη σειρά της χαιρέτισε και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν, πριν επιβιβαστεί στο πολυτελές ΙΧΕ που την μετέφερε στο Κατάκολο.

Δείτε video:

Όπως έγινε γνωστό διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει έρθει στην Ελλάδα με τον γιο της Μάντοξ που μετέχει στο συνεργείο παραγωγής της ταινίας οι οποίοι γευμάτισαν σε ψαροταβέρνα στο Κατάκολο.

Πηγή: ileialive, patrisnews