Άξιος Κυπελλούχος Μεσσηνίας ο Πάμισος Μεσσήνης κέρδισε με 1-0 την ΑΕ Μάνη και το σήκωσε!!!

Μετά από 12 χρόνια ο Πάμισος Μεσσήνης κατακτά το Κύπελλο Μεσσηνίας επικρατώντας με 1-0 την ΑΕ Μάνης, στο τελικό που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι Νησιώτες είχαν περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους και τελικά βρήκαν δίχτυα στο 72΄ με σκόρερ τον αρχηγό Δημήτρη Φιλόπουλο.

Εντελώς αντίθετα συναισθήματα στην πλευρά της ΑΕ Μάνης, η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν και με μεγάλες προκρίσεις έφτασε στον τελικό αλλά για δεύτερη σερί σεζόν έμεινε με την πίκρα του φιναλίστ.

Στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα του τελικού του κυπέλλου Μεσσηνίας ο Πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης βράβευσε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Άγγελο Σκαφιδά για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες διαθέτουν ιδιαίτερα ποιοτικά ρόστερ, το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό με πολλές διακοπές και χωρίς ρυθμό.

Ο Πάμισος υπερείχε στα σημεία και είχε περισσότερες τελικές αλλά βρήκε απέναντί του τον Κωνσταντακόπουλο ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε τη Μάνη μέσα στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε, χωρίς ωστόσο το συγκρότημα του Πάνου Πολίμου να καταφέρει να βρει απάντηση στο τέρμα του Φιλόπουλου.

Μετά το τέλος του αγώνα τα πανηγύρια ήταν έξαλλα από φιλάθλους, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και παίκτες μιας και έφεραν ξανά την κούπα στο Νησί και ο Πάμισος έφθασε τα 11 τρόπαια, όντας πολυνίκης του θεσμού.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 2′ σουτ του Τζανετέα, σε κόρνερ ο Τόσκα.

Στο 5′ ο Κουλόπουλος έκανε το σουτ, έδιωξε ο Κωνσταντακόπουλος.

Στο 16′ ωραία μπαλιά για τον Κουλόπουλο, μπλόκαρε ο Κωνσταντακόπουλος.

Στο 28′ μεγάλη ευκαιρία για τον Πάμισο. Προς κενής εστίας ο Κουλόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ, μετά από σέντρα του Μπορχάν.

Στο 36′ ο Μπαστακός εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 42′ ο Κ. Πουλάκος έκανε την σέντρα, ανάποδο ψαλίδι του Μπέρμπερη, άουτ η μπάλα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αριστομενόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51′ φάουλ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Κουλόπουλου άουτ.

Στο 60′ σουτ του Παπαδόπουλου, άουτ η μπάλα.

Στο 72′ ο Βλάχος εκτέλεσε το κόρνερ, κεφαλιά του Φιλόπουλου η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 93′ η Μάνη ζήτησε πέναλτι αλλά ο Καυκάς συνέχισε τον αγώνα.

Στο 96′ τετ α τετ του Ρουμελιώτη, απέκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος.

Διαιτητής: Απόστολος Καυκάς
Βοηθοί: Μπουρίκας Η., Καραμπέτσος Χ.
4ος διαιτητής: Η. Ρέκκας. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Μάνης: Κωνσταντακόπουλος, Παν. Πουλάκος (70’ Σπυρέας), Γουρνάς, Γιαννής, Μπάλας (67’ Δουρούμης), Τζανετέας, Μπέρμπερη, Χατζηπαναγιώτης, Κυρ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης

Πάμισος Μεσσήνης: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Ντίσα, Βλάχος (86’ Ρουμελιώτης), Τιμπλαλέξης, Κουλόπουλος (90+1’ Χαραλαμπόπουλος), Μπορχάν (59’ Δεμπεγιώτης), Παπαδόπουλος