Ο Εργκίν Αταμάν γίνεται ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο προπονητής της Έφες και της Εθνικής Τουρκίας, έδωσαν τα χέρια και μένουν οι υπογραφές για να αναλάβει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επανέλθει στην ελληνική κορυφή και να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ευρωλίγκα!

Η άφιξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Απριλίου έφερε άμεσες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί προέκυψε οριστική συμφωνία σε όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν.

Ο 57χρονος προπονητής θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας για την επιστροφή στους τίτλους και τις επιτυχίες, εντός κι εκτός συνόρων, σε μια συνεργασία που θα έχει διετή διάρκεια.

Το συμβόλαιο του Εργκίν Αταμάν με την Αναντολού Εφές ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, δίχως να υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για ανανέωση. Πάνω σε αυτό πάτησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρήκε πρόσφορο έδαφος, παρουσίασε στον 57χρονο τεχνικό το πλάνο και το όραμα που υπάρχει για το εγγύς μέλλον και τον έπεισε να μετακομίσει στην Αθήνα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην παρούσα φάση, η συμφωνία είναι σε προφορικό επίπεδο, κάτι που θα μετατραπεί σε υπογραφές το επόμενο διάστημα. Ούτως ή άλλως, δεν μπορεί να προκύψει κάτι επίσημο πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, δεδομένου πως ο Εργκίν Αταμάν θέλει να κλείσει το κεφάλαιο της Αναντολού Εφές με την κατάκτηση του τίτλου στη Basketbol Super Lig της Τουρκίας.