Οι χορωδίες του 1ου και 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το Δημαρχείο σήμερα το πρωί με τα κάλαντα των Χριστουγέννων και εορταστικά τραγούδια που τραγούδησαν στον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, οι μαθητές που συμμετέχουν στις Χορωδίες του 1ου και του 2ου Γυμνασίων Μεσσήνης.

Τους μαθητές συνόδευσε στο τραγούδι με το αρμόνιό του, ο καθηγητής Μουσικής Νίκος Καρακαλπάκης, ο οποίος έχει ιδρύσει τις χορωδίες των δύο σχολείων.

Τους μαθητές συνόδευσαν στο Δημαρχείο, ο υποδιευθυντής του 1ου Γυμνασίου Στέφανος Λιάσκος και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κωνσταντίνα Κοντοπούλου και Γιώργος Ευθυμιάδης.

Στο ισόγειο του Δημαρχείου όπου τραγούδησαν, συγκεντρώθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γαλιάτσος, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα και Μπάμπης Μακρής και υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους μαθητές.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και καλή πρόοδο στους μαθητές. Παράλληλα συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και πρόοδό τους στις σχολικές Χορωδίες.

Στη συνέχεια, προσφέρθηκαν σε όλους γλυκίσματα.

Κάλαντα από την Δημοτική Φιλαρμονική

Η Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης, έπαιξε σήμερα τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στο γραφείο του, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μουνδρουλέα, παρουσία της αντιδημάρχου Ελένης Τσέλιου-Μουρούφα και του προέδρου της Κοινότητας Μεσσήνης Νίκου Ρούτση.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα μέλη της Φιλαρμονικής χρόνια πολλά για τις γιορτές των Χριστουγέννων, τονίζοντας πως η Δημοτική Φιλαρμονική πρωταγωνιστεί σε κάθε εκδήλωση του Δήμου.

Στη συνέχεια τα μέλη της Φιλαρμονικής έπαιξαν τα κάλαντα στην κεντρική πλατεία, στην αγορά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης της Μεσσήνης, μεταφέροντας το μήνυμα της γέννησης του Χριστού.