Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός και Κλαμπ Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8», αναλυτικά ο δρόμος μέχρι τον τελικό της «Opap Arena»

Η Φενέρμπαχτσε είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League – Με Άστον Βίλα ή Λιλ στους «4» – Όλο το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της 29ης Μαΐου στην «Opap Arena»

Η τουρκική Φενέρμπαχτσε θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League, με φόντο μία θέση στην τετράδα της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 11 Απριλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (18/4) στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρ στους «8», τότε στα ημιτελικά στις 2 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα – Λιλ και στις 9 Μαΐου η ρεβάνς. 

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της «Opap Arena», ο Ολυμπιακός θα είναι τυπικά γηπεδούχος κόντρα σε έναν εκ των τεσσάρων του έτερου ταμπλό: Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα ή Κλαμπ Μπριζ ή ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa Conference League:

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ 11 Απριλίου και η ρεβάνς στις 18 Απριλίου

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 11 Απριλίου και η ρεβάνς στις 18 Απριλίου

Άστον Βίλα – Λιλ

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα

Τα ημιτελικά:

Άστον Βίλα ή Λιλ – Ολυμπιακός ή Φενέρμπαχτσε στις 2 Μαΐου στις 22:00 και η ρεβάνς 9 Μαΐου στις 22:00

Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ ή ΠΑΟΚ στις 2 Μαΐου στις 22:00 και η ρεβάνς 9 Μαΐου στις 22:00

Τελικός:

Νικητής ημιτελικού 1 – Νικητής ημιτελικού 2

Τα προημιτελικά θα γίνουν στις 11/18 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 2/9 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, την «Opap Arena», την Τετάρτη 29 Μαΐου.