Αυτά τα ζώδια θα έχουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες το 2023

Λίγες μέρες απέμειναν για την έλευση του νέου χρόνου και για κάποια ζώδια το μέλλον επιφυλάσσει… δυσκολίες.

Τα τέσσερα ζώδια που θα παρουσιαστούν παρακάτω χρειάζεται να δείξουν θάρρος και κουράγιο το 2023 αφού ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς και με δεδομένη την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, αλλά και την mini είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο (θα ξαναγυρίσει στον Αιγόκερω), θα δημιουργηθούν αρκετές δυσκολίες και εμπόδια. Σύμφωνα με το astrology.gr τα ζώδια που θα δυσκολευτούν το 2023 είναι τα εξής:

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, με Κρόνο πάνω του δεν χάρηκε κανείς (εκτός από τον Αιγόκερω)! Και εσύ τον υποδέχεσαι στο ζώδιό σου και θα τον έχεις για όλο το 2023 «στο κεφάλι» σου. Είσαι ένα άτομο που γενικά δεν τα πάει καλά με τον Κρόνο. Εσύ έχεις μάθει να ζεις μέσα στο χάος και σε έναν φανταστικό κόσμο, μιας και σου αρέσει να τα βλέπεις όλα με τα ροζ γυαλιά σου και να νομίζεις ότι όλα είναι τέλεια και παραμυθένια.

Και έρχεται ο πλανήτης αυτός, όχι απλά για να σε βάλει σε τάξη, αλλά και για να σε προσγειώσει. Θα σου δώσει αρκετά μαθήματα και η αλήθεια είναι ότι θα το κάνει με τον δύσκολο τρόπο και με αυτόν που ίσως να σε «πονέσει» περισσότερο. Την ενέργεια του Κρόνου, ως άτομο δεν μπορείς να την διαχειριστείς εύκολα και θα αντιμετωπίσεις μεγάλη δυσκολία. Θα περάσεις ζόρια που θα σε έχουν κάνουν άλλο άνθρωπο, μετά που θα φύγει από πάνω σου.

Υδροχόος

Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη. Με αυτόν τον τίτλο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το πώς θα είναι για σένα το 2023. Πέρασες τον Κρόνο (θα μπει στους Ιχθύς τον Μάρτιο), αλλά και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, που θα πάει, θα σε έχει στη στέρηση, υλική και συναισθηματική. Τον ίδιο μήνα θα υποδεχτείς στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα. Δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η παρουσία του στο ζώδιό σου θα είναι αισθητή. Θα σε επηρεάσει αρκετά και θα νιώσεις την έντονη επίδρασή του.

Δεν είναι εύκολο για σένα να την διαχειριστείς, λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Ο Πλούτωνας θα σου φέρει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω. Θα σου ανατρέψει πολλά στην καθημερινότητά σου και θα σε αναγκάσει να βγεις έξω από τα νερά σου. Θα βάλεις ένα τέλος σε ό,τι σε πλήγωνε ή σε κρατούσε πίσω όσο κι αν εσύ δεν το θέλεις. Οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι.

Λέων

Οικονομικά και ερωτικά σε… κρίση. Το 2023 θα είναι για σένα μια δύσκολη χρονιά τόσο για το πορτοφόλι σου, όσο και για το κρεβάτι σου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τον Μάρτιο, ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύς, δηλαδή στον δικό σου 8ο οίκο που έχει να κάνει με το σεξ, αλλά και τα οικονομικά.

Από την μια θα σου φέρει εμπόδια στην ερωτική σου ζωή, καθώς δεν θα έχεις όρεξη για φλερτ και για αγάπες, άρα θα κάνεις και λιγότερο σεξ και από την άλλη θα σου δημιουργήσει προβλήματα με τα οικονομικά σου. Θα δεις τα χρήματά σου να μειώνονται, τις υποχρεώσεις να αυξάνονται και θα αρχίσεις να μετράς και το λεπτό του ευρώ μπας και «σταυρώσεις» κάτι, αλλά οι τσέπες σου θα έχουν τρύπες.

Και σαν να μην σου έφτανε ο Κρόνος, θα έχεις και τον Πλούτωνα για κάποιους μήνες στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις ερωτικές σχέσεις, τον γάμο, τον έρωτα και το φλερτ. Ένας χωρισμός είναι πιθανός ή μια μεγάλη κρίση στην σχέση σου. Και αν είσαι single, μην περιμένεις να βρεις σχέση μέσα στο 2023. Καλύτερα να μείνεις μόνος/η μέχρι να ορθοποδήσεις, παρά να πληγώνεσαι με καταστάσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Σκορπιός

Δυστυχώς για σένα τα βάσανα θα συνεχιστούν και το 2023. Ο Ουρανός θα είναι στον Ταύρο, στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον έρωτα και τον γάμο. Όλα θα είναι ρευστά και στον αέρα. Οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές και θα έχεις συνεχόμενες ανατροπές στην ερωτική σου ζωή.

Τίποτε δεν θα είναι σταθερό. Από την άλλη, θα έχεις και τον Κρόνο στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει επίσης με το φλερτ και τον έρωτα, οπότε καταλαβαίνεις ότι μόνο εμπόδια θα αντιμετωπίζεις σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή. Όσο και αν εσύ θέλεις να φλερτάρεις, με Κρόνο στον 5ο και Ουρανό στον 7ο , σχέση δε θα σου βγαίνει… Άσε που θα ο Πλούτωνας θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο σου, αν ανήκεις στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, φέρνοντας προβλήματα και εμπόδια οικογενειακά και σπιτιού.

Οπλίσου με υπομονή, πρόσεχε αρκετά τον εαυτό σου και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός εν καιρώ.