Έσπασε τη σιωπή του ο Μαυρίδης για την επανασύνδεση με τον Σάκη Τανιμανίδη (vid)

Στο παρελθόν, ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν πολύ καλός φίλος με τον γνωστό παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη. Μάλιστα παρουσίαζαν μαζί την πολύ επιτυχημένη εκπομπή World Party και ο κόσμος τους θεωρούσε πολύ πιστούς φίλους και αγαπούσε να τους βλέπει ξανά και ξανά. Μετά από κάποια περιστατικά οι δύο τους σταμάτησαν να έχουν επαφές και αν και ρωτήθηκαν πολλές φορές για αυτό, προτιμούσαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις φήμες για τον μεγάλο τσακωμό.

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην βάφτιση των Τανιμανίδη-Μπόμπα

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν περιμέναμε να δούμε στα βαφτίσια των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα (δείτε φωτογραφίες). Οι δυο πρώην συνεργάτες που ήταν κολλητοί φίλοι τσακώθηκαν και απομακρύνθηκαν για πολλά χρόνια.

Πρώτη φορά μετά το World Party λοιπόν, τους είδαμε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο. Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos live tv τους απαθανάτισε να έχουν τετ α τετ λίγο πιο μακριά από τον κόσμο.  Ο Γιώργος Μαυρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day όπου είπε για τα βαφτίσια «Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους», ενώ όταν τον ρώτησαν για το γεγονός πως πήγε στα βαφτίσια αρκέστηκε να πει ένα «ναι» και η αμηχανία ήταν πολύ έντονη.