Πάνος Αργιανίδης: Στο ψυχιατρείο ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά την κρίση υστερίας στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Στο ψυχιατρείο θα οδηγηθεί με εισαγγελική εντολή, ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση και να αποφασιστεί αν θα του απαγγελθεί κάποια κατηγορία (για διατάραξη).

Σημειώνεται πως αμέσως μετά το περιστατικό στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, ο Πάνος Αργιανίδης, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου.

Πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Αργιανίδης (μάνατζερ ράγκμπι), βρισκόταν κλεισμένος από το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο κτίριο των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, στο οποίο εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η οικογένεια του άνδρα. Ο Πάνος Αργιανίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς, ενώ τελικά λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΟΠΚΕ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει ηλικία 41 ετών και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ο πρώην παίκτης του Survivor, είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, με τίτλο “Μεσάνυχτα”, πως δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ έκανε χημειοθεραπείες.

“Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια”, είπε ο μάνατζερ ράγκμπι και πρόσθεσε: “Ξαφνικά, μέσα σε τρεις μήνες μπήκα σε διαδικασία να κάνω χημειοθεραπείες τριών χρόνων. Ήμουν 36 χρονών τότε. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι άλλο να το ακούς και άλλο να συμβαίνει σε εσένα”.

“Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης.