Stoiximan Super League: Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος – Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Καλαμάτας

Σε ρυθμούς Stoiximan Super League κινείται πλέον η Καλαμάτα, καθώς απόψε, Πέμπτη 16 Ιουλίου, θα μάθει το αγωνιστικό της πρόγραμμα για τη σεζόν 2026/27, σηματοδοτώντας την έναρξη της ιστορικής επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 26 χρόνια. Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας χρονιάς δεν θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, αλλά στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης.Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στον Άλιμο. Οι 14 ομάδες της Stoiximan Super League θα μάθουν τη σειρά των αγώνων τους, με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία. Η σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου.

Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση, η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημέρωσε ότι, λόγω των εργασιών αναβάθμισης που βρίσκονται σε εξέλιξη στο γήπεδο της Παραλίας, η ομάδα θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στην Τρίπολη. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται ώστε το γήπεδο να πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές της Stoiximan Super League και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες της Μαύρης Θύελλας το συντομότερο δυνατό.

Στην ανακοίνωσή της, η μεσσηνιακή ΠΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ΠΑΕ Asteras AKTOR για τη φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», υπογραμμίζοντας ότι κοινός στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε η ομάδα να επιστρέψει σύντομα στη φυσική της έδρα και να υποδεχθεί ξανά τους φιλάθλους της στο γήπεδο της Παραλίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα:

“Στο “Θ. Κολοκοτρώνης” το πρώτο εντός έδρας ματς της Μαύρης Θύελλας

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει πως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη σεζόν 2026/27 θα διεξαχθεί στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” λόγω των εργασιών που διεξάγονται στο γήπεδο της Παραλίας για την αναβάθμισή του, με σκοπό να πληροί όλα τα κριτήρια για τη συμμετοχή στη Stoiximan Super League.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Γιώργος Πρασσάς και η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Asteras AKTOR για τη φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου.

Στόχος όλων μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή στο γήπεδό μας, ώστε να υποδεχτούμε ξανά τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας στο φυσικό μας σπίτι.”