8o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης: Νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γυναικών από την Kateryna Sadurska

Νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Ανώτερων Γυναικών!

Συγχαρητήρια στην Kateryna Sadurska (Ουκρανία) για το νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ CMAS στην πειθαρχία CNF (Constant Weight Without Fins)! Εκπληκτικό βάθος 80 μέτρων πέτυχε η Κατερίνα στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης Βάθους CMAS στην Καλαμάτα, σήμερα- 10 Οκτωβρίου 2024.
Γίνετε μάρτυρες της αξιοσημείωτης βουτιάς και ζήστε το ταξίδι μόνοι σας

Δείτε εδώ όλη την συγκλονιστική προσπάθεια της Kateryna Sadurska :  https://tv.cmas.org/sportitem/67078ca4224719fa698a28ca

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η Τελετή Απονομής Κατηγοριών, θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00 στην προκυμαία του Λιμανιού Καλαμάτας, μαζί με την Τελετή Λήξης των αγώνων.
Υπενθυμίζεται ότι στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης συμμετέχουν 145 αθλητές και αθλήτριες από 44 χώρες, που δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την πόλη της Καλαμάτας, τη φιλοξενία, τη γαστρονομία και τις ιδανικές καιρικές συνθήκες που θυμίζουν καλοκαίρι.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων (ΕΟΥΔΑ), έχει αναθέσει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στην ομάδα του Authentic Big Blue και του Νηρίτη, με συνδιοργανωτές το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογος Καλαμάτας «Αίολος».