Ψεύτικη σελίδα για απόπειρα εξαπάτησης του επιβατικού κοινού στο Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας

Σελίδα που προσομοιάζει με αυτή του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, με το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας να προειδοποιεί για ψεύτικο προφίλ, που καμιά σχέση δεν έχει με την εταιρεία. Παράλληλα, συνιστά την προσοχή του επιβατικού κοινού, καθώς γίνεται προσπάθεια υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων για όσους κάνουν το λάθος και μπουν στη συγκεκριμένη ψεύτικη σελίδα.

Μάλιστα η συγκεκριμένη σελίδα εμφανίζεται ως “χορηγούμενη”, που σημαίνει διάχυση του ψεύτικου μηνύματος σε πληθώρα χρηστών, επομένως απόπειρα “ψαρέματος” σε χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Η ψεύτικη σελίδα προτρέπει στην απόκτηση “Κάρτας Αστικών Συγκοινωνιών με παροχή δωρεάν διαδρομών για ένα χρόνο”, παροτρύνοντας τον κόσμο να κλικάρει πάνω σε λινκ. Απαιτείται προσοχή στο επιβατικό κοινό, ώστε να αποφύγει να πέσει θύμα επιτήδειων.

“Προσοχή!
Η συγκεκριμένη σελίδα είναι απάτη και δεν έχει καμία σχέση με το αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας! Μη λαμβάνετε υπόψη σας τίποτα από όσα ανεβάζει! Σε καμία περίπτωση  μην  προσπαθήσετε να αγοράσετε προϊόντα που διαφημίζει η να δώσετε στοιχεία τραπεζικής κάρτας.  Όποιος θέλει μπορεί να κάνει αναφορά για απάτη στη συγκεκριμένη σελίδα, από πλευράς μας έχουμε κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες

Ευχαριστούμε” επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας, επιδιώκοντας να αποτρέψει την εξαπάτηση των πολιτών.