Χαμός στην εκπομπή της Χρηστίδου: Μετέδωσαν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (vid)

Έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου ”Χαμογέλα και πάλι” βγήκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λίγα λεπτά αφού μεταδόθηκε η είδηση πως το γνωστό μοντέλο έκανε… απόπειρα αυτοκτονίας.

Η είδηση αρχικά μεταδόθηκε με επιφύλαξη από την εκπομπή, ωστόσο στη συνέχεια γράφτηκε στον τίτλο, στο κάτω μέρος της οθόνης ότι υπάρχει πληροφορία ότι το γνωστό μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε ότι το μοντέλο, μιλώντας τηλεφωνικά με φίλη της, δήλωσε ότι “δεν θέλω άλλο τη ζωή μου”. Η φίλη της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αστυνομικοί “πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείου όπου διέμενα στη Θεσσαλονίκη, την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος” και στη συνέχεια “τη μετέφεραν στο νοσοκομείο”.

”Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιακό”

Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, έχω ολόκληρη οικογένεια πίσω μου” είπε έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί μάταια να την ηρεμήσει, συγχαίροντας (!) τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που διέψευσε την πληροφορία καθώς, όπως είπαν, θα δημιουργούσε… σύγχυση.

”Καταστρέφετε κόσμο, θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιακό”, συνέχισε το μοντέλο και έκλεισε το τηλέφωνο.