Τι βλέπουν οι μπουκ για την Ελλάδα στο Eurobasket που έρχεται… (pics)

Το Eurobasket ξεκινάει σε λίγα 24ωρα και η Εθνική μας ομάδα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για μετάλλιο…

Η Εθνική μας ομάδα πέτυχε μια άνετη νίκη κόντρα στο Βέλγιο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο Ευρωμπάσκετ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ολοκλήρωσε με ένα σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα την προετοιμασία τις και τις υποχρεώσεις της για το Μουντομπάσκετ και το μυαλό όλων είναι στην πρεμιέρα της 2ης Σεπτεμβρίου.

Η «γαλανόλευκη» έχει ένα από τα πιο «πλούσια» ρόστερ στη διοργάνωση και πιθανόν ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών στην ιστορία της, με το όνομα του σούπερ σταρ των Μπακς και το ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο να δεσπόζει.

Ο στόχος της Ελλάδας δεν είναι άλλος από ένα μετάλλιο μετά από πολλά χρόνια, η FIBA, αλλά και οι αντίπαλοι μας μάς κατατάσσουν στα φαβορί για τις πρώτες τρεις θέσεις και έρχεται και η επιβεβαίωση και από τις στοιχηματικές εταιρείες και τους μπουκ.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Greek Freak, τους Αντετοκούνμπρος, τον Ντόρσεϊ, τον Σλούκα, τον Καλάθη, τους «Παπ» και τον Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του πάγκου του είναι μαζί με τη Σερβία το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η Ελλάδα σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες σχεδόν είναι στην πρώτη θέση, μαζί με τους πλάβι του Νίκολα Γιόκιτς με την απόδοση να κυμαίνεται περίπου στο 4.50. Από κοντά στην τρίτη θέση είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς με απόδοση στο 4.90 με 5.00, ενώ στην τέταρτη θέση είναι η Γαλλία.

Αυτές οι τέσσερις χώρες είναι και τα μεγάλα φαβορί για την τετράδα, με τον Αντετοκούνμπο την ίδια ώρα να είναι και το φαβορί μαζί με τον Ντόντσιτς για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης. Ο τρίτος στη σειρά δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Γιόκιτς…

Δείτε τις αποδόσεις για το Ευρωμπάσκετ: