Συναντήσεις Βασιλόπουλου με εμπορικούς και παραγωγικούς φορείς της πόλης για θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Εποικοδομητικές ήταν οι συναντήσεις που είχε χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας «Ο Ερμής» καθώς και με τον Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.  

Στις συναντήσεις, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου και των εμπορικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και παρουσιάστηκαν από τον κ. Βασιλόπουλο πτυχές του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», με έμφαση να δίνεται σε θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα και ευρύτερα την ανάπτυξη του Δήμου. 

Παράλληλα, υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, συνεχίζουν τις καθημερινές επισκέψεις σε κεντρικά σημεία και γειτονιές της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην ανατολική γειτονιά της πόλης, σημείο όπου θα εξελιχθεί το μεγάλο έργο ανάπλασης συνολικά 110.000 τ.μ. και για το οποίο έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση 17.000.000 €. Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους επισκέφτηκε κεντρικές οδούς της πόλης (Πλάτωνος, Μακεδονίας, Ξενοφώντος, Κανάρη, Βασ. Όλγας, Βασ. Σοφίας κ.ά.).

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Ο συνδυασμός της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», επίσης, παρέδωσε χθες στο τμήμα Εκλογών του Δήμου Καλαμάτας, τον αριθμό των ψηφοδελτίων του συνδυασμού που απαιτούνται στο σύνολο των Εκλογικών Τμημάτων, για τη διενέργεια των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Οκτωβρίου 2023. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος θα επισκεφτεί εμπορικούς δρόμους και γειτονιές της Καλαμάτας, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εθελοντικούς φορείς.