Σε εξέλιξη το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας συνεχίζει δυναμικά με τις παραστάσεις του και ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022.

Με το κοινό να ακολουθεί πιστά τις παραστάσεις και τους χορευτές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου και το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας οι LA VERONAL παρουσιάζουν την παράσταση  SONOMA. Φανταστείτε ότι η πραγματικότητα δεν είναι αρκετή, ότι έχετε εξαντλήσει τα σχήματά της, συνθλίβεστε από την ακαμψία της, ασφυκτιάτε μέσα στα στενά περιθώριά της.

Ώσπου μία μέρα αναδύεται μέσα σας ένα φως, ένα μουρμουρητό, μια γλώσσα που ακόμα δεν καταλαβαίνετε αλλά που προσπαθεί σκληρά να ακουστεί.

Φανταστείτε ότι σε αυτή τη φωνή προστίθενται άλλες φωνές, άλλοι ήχοι, και ότι μεγαλώνουν έντονα μέχρι να γίνουν κραυγές, ουρλιαχτά, μία δυνατή οχλαγωγία, μία ατελείωτη καταιγίδα. Το Sonoma είναι το μέρος εκείνο όπου ξεκινά η καταιγίδα, όπου τα τύμπανα συνεχίζουν να χτυπούν με μία δύναμη που ταρακουνά τη γη και ανοίγει μια βαθιά ρωγμή στο έδαφος κάτω από τα πόδια μας.

Από σήμερα, 21 Ιουλίου μέχρι τις 24 Ιουλίου, καθημερινά στο BLACK BOX / ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, εξελίσσονται παραστάσεις με αξιόλογους χορευτές, ενώ συνεχίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία της πόλης καθημερινά στις 9 το βράδυ μέχρι τις 23 Ιουλίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

La Veronal | SONOMA

22-23.07, Main Stage – Kalamata Dance Megaron

→ bit.ly/LAVERONAL_en

→ Ticketmaster Hellas

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ BLACK BOX – ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Κλείστε θέση

→ bit.ly/KDF_TICKETS

21.07

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ | W REST L ING

22.07

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΩΡΟΥΤ / CROSS IMPACT

THE BOX || that dead space between us

23.07

LALI AYGUADÉ COMPANY | HIDDEN

24.7

CIE IOANNIS MANDAFOUNIS | SCARBO

Κλείστε τα εισιτήριά σας

→ www.ticketmaster.gr/search.html?category=Dance

Πληροφορίες εισιτηρίων

→ www.kalamatadancefestival.gr/ticket-information/

Πρόγραμμα

→ www.kalamatadancefestival.gr/performances/