Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παράδοση 5 νέων υπερσύγχρονων τρακτέρ ένα σε κάθε Π.Ε

Πέντε υπερσύγχρονα τρακτέρ βαρέως τύπου, εξοπλισμένα με καταστροφείς, παραδόθηκαν στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις της ΔΑΟΚ (πρώην ΥΕΒ) στην Τρίπολη το πρωί της Δευτέρας.

«Τα πέντε αυτά τρακτέρ διατίθενται από ένα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα προκειμένου να συμβάλουν στον καθαρισμό φυτικής γης, από δρόμους, οικόπεδα, δασικούς δρόμους» δήλωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι τα εν λόγω μηχανήματα -η προμήθεια των οποίων έγινε μέσω διαγωνισμού, με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ- θα απασχολούνται σε μόνιμη βάση για τον πιο πάνω σκοπό.

«Βελτιώνουμε τον εξοπλισμό ώστε να διευκολύνουμε τους εργαζομένους στο έργο τους και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στην παραγωγή ουσιαστικού έργου, καθώς τα μηχανήματα αυτά θα συνδράμουν και την Πολιτική Προστασία» σημείωσε ο κ. Νίκας.

Παρόντες στην παράδοση ήταν οι πέντε χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες.