“Πελοπόννησος, Αφετηρία ζωής”: 9 νέους υποψηφίους ανακοίνωσε με τον συνδυασμό του ο Δημήτρης Κουτσούλης

Ο Δημήτρης Κουτσούλης στέλνει το δικό του μήνυμα σημειώνοντας “Ξεκινάμε, Τολμάμε, Νικάμε!” και παράλληλα δίνει το δικό του αγώνα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ήδη έχει ξεκινήσει σταδιακά τις ανακοινώσεις των προσώπων που συμμετέχουν με τον συνδυασμό του. Και νέες υποψηφιότητες ήρθαν να προστεθούν:

Με τον Γιώργο Φωτεινόπουλο στη Μεσσηνία.

Ο Γιώργος, κατάγεται από την Ελληνοεκκλησιά Μεσσηνίας. Είναι τραπεζικός υπάλληλος από το 2007. Είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου Πειραιά, του τμήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων», καθώς και Μεταπτυχιακός «Τμήματος Τραπεζικής» του ΕΑΠ. Είναι ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά του χρόνια. Διετέλεσε εκλεγμένος σύνεδρος του ΠΑΣΟΚ το 2022 εκπροσωπώντας την Καλαμάτα, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της λέσχης τραπεζοϋπαλλήλων Μεσσηνίας και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Με τον Παύλο Χριστόπουλο στη Μεσσηνία

Με τον Νικόλαο Μπαλάσκα στην Κορινθία.

Με τον Δημήτρη Κλεφτόγιαννη στη Μεσσηνία.

Με τον Παναγιώτη Δήμα στην Αργολίδα.

Ο Παναγιώτης, είναι τεχνολόγος – γεωπόνος, απόφοιτος ΤΕΙ Καλαμάτας και κατοικεί μόνιμα στην Προσύμνη. Είναι Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Δήμου Άργους-Μυκηνών .

Με τον Γιώργο Κουτσούκο στην Κορινθία.

Με τη Γιώτα Σάλμα, στη Μεσσηνία

Με τον Αλέξανδρο Ψώνη στη Μεσσηνία.

Με τον Ιωάννη Ξηρογιάννη στην Κορινθία.