Παναιγιάλειος – Εράνη Φιλιατρών 3-2: Έφτασε κοντά στο αποτέλεσμα έφυγε με πολλά παράπονα και την ήττα – Αποτελέσματα & βαθμολογία

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος κέρδισε την Εράνη Φιλιατρών με 3-2 και έκανε μεγάλο βήμα για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ισοφάρισε σε 2-2 από 2-0 αλλά δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από μία δύσκολη έδρα. Φυσικά, ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα και ο αγώνας που υπάρχει την Κυριακή με το Λεωνίδιο εκτός έδρας είναι κομβικής σημασίας και η νίκη μονόδρομος για τους Μεσσήνιους πρωταθλητές.

Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας  παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς με δύο χαμένα τετ-α-τετ, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0.  

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αντέδρασε  και  ισοφάρισε σε 2-2 με τέρματα του Κόλλια αλλά αμέσως μετά δέχτηκε και τρίτο τέρμα και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω στα τελευταίο ημίωρο δεν κατάφερε να  πάρει κάτι από το ματς.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι με στόχο να κάνουν την ανατροπή και κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Όμως, οι γηπεδούχοι είχαν άμεσα την απάντηση και πέτυχαν το νικητήριο γκολ. Στην συνέχεια και παρότι ο Παναιγιάλειος έπαιζε με παίκτη λιγότερο δεν κατάφερε η Εράνη να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 1’ λεπτό η ομάδα της Εράνης απείλησε με σουτ του Μπάρκα που έδιωξε ο Αθανασόπουλος, ενώ και πάλι ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων εξουδετερώθηκε στο 3’ λεπτό από τον πορτιέρο των Αιγιωτών.

Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε στο 6’ λεπτό, όταν ο Αρβανίτης ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 14’ λεπτό ο Λιάτος από καλή θέση πλάσαρε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Παναιγιάλειος είχε νέα καλή ευκαιρία με τον Γκάτση.

Στο 25’ λεπτό το σουτ του Ανδρέα Σπανού έφυγε άουτ, ενώ στο 31’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής επέμεινε από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Γκάτσης από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0

Και ενώ όλα έδειχναν να είναι εύκολα για τον Παναιγιάλειο, ήρθαν δύο γρήγορα τέρματα της Εράνης να αλλάξουν τα δεδομένα, αφού αρχικά ο Πέππας στο 56’ λεπτό και στην συνέχεια ο Κόλλιας από ολέθριο λάθος του Αθανασόπουλου  που του πρόσφερε την μπάλα, ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο 61’ λεπτό οι Αιγιώτες ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ, αφού ο Γκάτσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λιάτου έκανε το 3-2.

Δύο λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Μιχάλης Σπανός με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα στον Κόλλια, με τον Παναιγιάλειο να μένει με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Στο 76’ λεπτό το σούτ του Λιάτου υπό καλές προυποθέσεις πέρασε άουτ,

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θόδωρος Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος (88’ Μαχαίρας), Οικονόμου, Μ. Σπανός, Κοτσόκολος, Χούσα, Α. Σπανός (64’ Κόρμπος), Λιάτος, Σκούτας (88’ Τσεκούρας), Γκάτσης, Αρβανίτης

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Χρονόπουλος (51’ Βασιλόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας, Τσόπελας (83’ Πλακάς), Γκότσης, Γεωργιόπουλος, Γκεβόρι

Τα αποτελέσματα στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Τρεις ομάδες διπλασίασαν τις νίκες τους στην 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο Παναιγιάλειος έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Εράνης Φιλιατρών ενώ ο Παλληξουριακός επικράτησε 2-1 του Λεωνιδίου που γνώρισε τρίτη σερί ήττα. Τέλος, ο Αμυκλιακός έφυγε με το διπλό την Ζάκυνθο και μπήκε στο κόλπο της ανόδου.

Αναλυτικά το πανόραμα στον 5ο όμιλο των μπαράζ:

5ος όμιλος – 3η αγωνιστική

Τετάρτη 24 Μαΐου

Παλληξουριακός – Λεωνίδιο  2-1  (22′-42′ Λεπενιώτης / 55′ Γιαννούσης Σ.)

Λεβάντε-Αμυκλιακός  0-2 (75′ Κρεββατάς, 90+2′ Λαζαρίδης)

Παναιγιάλειος-Εράνη Φιλιατρών 3-2 (6′ Αρβανίτης, 30′, 60′ Γκάτσης/ 56′, 58′ Κόλλιας)

Ρεπό ο Παμβουπρασιακός

Βαθμολογία
ΘΟμάδαΑΝΙΗΤΥΤΚ+/-Β
1Παναιγιάλειος22004226
2Αμυκλιακός32013126
3Παλληξουριακός22003126
4ΠΑΟ Βάρδας21104224
5Εράνη Φιλιατρών31026423
6ΑΟ Λεβάντε301228-61
7Λεωνίδιο300315-40
4η αγωνιστική (Κυριακή 28/5)

Λεωνίδιο – Εράνη Φιλιατρών

ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός

ΑΟ Λεβάντε – Παναιγιάλειος

Αμυκλιακός: ρεπό