Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την μεταγραφή με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (vid)

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι (23 χρόνων, 2.15 μέτρα), με τους πράσινους να ανακοινώνουν την προσθήκη του Πολωνού σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι (23 χρόνων, 2.15 μέτρα), με την πράσινη ΚΑΕ να δίνει επίσημη μορφή στην συμφωνία των δύο πλευρών.

Αίσιο τέλος είχε τελικώς η μεταγραφή του Αλκσάντερ Μπαλτσερόφσκι τον Παναθηναϊκό, καθώς το σκηνικό άλλαξε μετά την αρχική απόφαση να μην καταβληθεί το buy out στην Γκραν Κανάρια και οι πράσινοι κινήθηκαν αποφασιστικά για την απόκτησή του, με τον Πολωνό να βρίσκεται από χθες (27/7) στην Αθήνα για να κλείσει η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός κατόπιν επιθυμίας του Εργκίν Αταμάν, προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του Πολωνού σέντερ από την ισπανική ομάδα και ο Μπαλτσερόφσκι θα φορά το τριφύλλι στο στήθος αγωνιζόμενος στο ΟΑΚΑ, όντας έτοιμος να δώσει κάτι διαφορετικό στην γραμμή ψηλών του “τριφυλλιού”.

Με αυτόν τον τρόπο οι πράσινοι συμπληρώνουν ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του σχεδιασμού αναφορικά με το ρόστερ της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 2000 στην πόλη Swidnica της Πολωνίας, έχει ύψος 2.15μ και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της Gornik Wałbrzych και το 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό της Gran Canaria. Σε ηλικία 17 ετών και 14ων ημερών έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και το EuroCup.