Πέθανε ο πατέρας του Αλέξη Χαρίτση – Το συγκινητικό “αντίο” του Προέδρου της “Νέας Αριστεράς”

Το βράδυ της Τετάρτης πέθανε ο πατέρας του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση. Ο Βύρωνας Χαρίτσης έφυγε σε ηλικία 81 ετών έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αλέξης Χαρίτσης αποχαιρετά τον πατέρα του σε μια συγκινητική ανάρτηση που συνοδεύεται από μια παλιά φωτογραφία, πατέρα και γιού, τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα.

“Η Νέα Αριστερά αποχαιρετά με σεβασμό και συγκίνηση τον Βύρωνα Χαρίτση”

Ο Βύρωνας Χαρίτσης έχασε χθες τα ξημερώματα τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε επί μήνες, με αξιοπρέπεια και θάρρος.
Ο Βύρωνας Χαρίτσης, γεννήθηκε το 1943 στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας και πορεύτηκε στη ζωή με ήθος, ευπρέπεια και εντιμότητα. Άνθρωπος καλλιεργημένος και ευγενής, εργάστηκε με επιτυχία ως πολιτικός μηχανικός. Στρατεύθηκε με την Αριστερά από τα νεανικά του χρόνια, συμμετέχοντας στη Δημοκρατική Άμυνα. Από τη Δημοκρατική Άμυνα πέρασε στο ΠΑΣΟΚ και από εκεί στη Σοσιαλιστική Πορεία με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και στην συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Παρέμεινε μέχρι τέλους ενεργός αριστερός πολίτης.

Η Νέα Αριστερά Καλαμάτας, αποχαιρετά με σεβασμό και συγκίνηση τον Βύρωνα Χαρίτση κι εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του και τους αγαπημένους του. Στεκόμαστε με αγάπη στο πλευρό, της συζύγου του Ελένης, του Βασίλη, της Κατερίνας, των εγγονών του και ιδιαίτερα του συντρόφου Αλέξη που όλο αυτό το διάστημα οδήγησε άψογα την προεκλογική μάχη σε μια τρομακτικά δύσκολη προσωπική στιγμή για τον ίδιο, καταλήγει η συλλυπητήρια ανακοίνωση.