Ο Χοσέ Κάνιας υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια στην Καλαμάτα (vid)

Ο Χοσέ Κάνιας υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την Δευτέρα την υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον Χοσέ Κάνιας.   Ο 36χρονος Ισπανός χαφ, πήρε μια πρώτη γεύση της ομάδας στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’ και από αύριο αρχίζει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη.

Ο Κάνιας, ύστερα από μία τριετία στον ΠΑΟΚ όπου πήρε ένα πρωτάθλημα και ισάριθμα Κύπελλα και μία διετία στον Ιωνικό, θα φορέσει τα μελανόλευκα.

Έχει να παρουσιάσει μια σπουδαία καριέρα με 390 παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο, από τα οποία τα 93 είναι στην ισπανική La Liga, τα 23 στην αγγλική Premier League, ενώ μετρά και 39 παιχνίδια σε Champions League και Europa League.

Αγωνίστηκε στη χώρα μας κατά το παρελθόν επί μια τριετία (2016-2019) στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο στέφθηκε νταμπλούχος, ενώ συνολικά κατέκτησε 3 Κύπελλα Ελλάδος.

Μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα μετρώντας την σεζόν 2019-2020, 21 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με την ομάδα της Σερβίας, αγωνίστηκε στο Champions League, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας.

Επίσης, στην πλούσια καριέρα του, έχει φορέσει την φανέλα της Ροτένια, της Μπέτις, της Σουόνσι, της Εσπανιόλ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στην Ατλέτικο Μπαλαράες.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα:

Ο Χοσέ Κάνιας υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Μαύρη Θύελλα το οποίο θα είναι για δύο χρόνια. Χθες παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ Β και από αύριο αρχίζει προπονήσεις με την ομάδα μας.