Ο Κωνσταντινόπουλος και ο διεθνής Βολιβιανός Καρμέλο Αλγκαρανάζ θα φοράνε την φανέλα της “Μαύρης Θύελλας” (vid)

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο.

Ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και ένας απ’ τους αρχηγούς μας θα βρίσκεται “στον ιστό της σημαίας μας” για έκτο συνεχόμενο χρόνο στην Μαύρη Θύελλα με στόχο να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Δηλώσεις Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Πρασσά και τον προπονητή μας κ. Αναστόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ότι μπορώ περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα που την θεωρώ το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να ζήσω το όνειρο της ανόδου. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και πιστεύω φέτος ότι θα είναι η χρονιά μας»

Ανακοίνωσε και την απόκτηση του Καρμέλο Αλγκαρανάζ

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Καρμέλο Αλγκαρανάζ. Είναι Βολιβιανός διεθνής επιθετικός, 28 ετών (27-1-96) με ύψος 1.78 και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για τρία χρόνια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2015 από την Οριέντε Πετρολέρο, ενώ από το 2020-2023 έπαιξε στην Όλγουεις Ρέντι σημειώνοντας 21 γκολ, ενώ το 2022 είχε περάσει από την Ισμαιλι της Αιγύπτου.


Την περίοδο 23-24 αγωνίστηκε στην Μπόλιβαρ Α’ Βολιβίας όπου έκανε παραγωγική χρονιά έχοντας 39 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 16 φορές.
Είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

Αγωνίστηκε και στους τρεις πρόσφατους αγώνες της Βολιβίας στο Κοπα Αμέρικα που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

VAMOS CARMELO!