Ο Καραγκούνης αντιμετώπισε Ζιοβάνι και Ριβάλντο σε φιλανθρωπικό αγώνα και σκόραρε με φάουλ (pics,vid)

Ο Γιώργος Καραγκούνης πήρε μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ All-Star της Ευρώπης κι εκείνων της Νότιας Αμερικής, με τον Έλληνα βετεράνο να διαπρέπει.

Ο Γιώργος Καραγκούνης δείχνει τις ικανότητες του με κάθε ευκαιρία ακόμα και τώρα που η ποδοσφαιρική του καριέρα έχει ολοκληρωθεί.

Ο «τυπάρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε στην Κίνα για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε μεταξύ των All-Star της Ευρώπης κι εκείνων της Νότιας Αμερικής και πραγματικά διέπρεψε. Στη φιλική αυτή αναμέτρηση ο Καραγκούνης αντιμετώπισε δύο εμβληματικές μορφές του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ζιοβάνι και Ριβάλντο. Συμπαίκτες του Έλληνα βετεράνου ήταν οι παλιοί του συμπαίκτες και καλοί του φίλοι Ματεράτσι, Φίγκο και Ζέεντορφ, στους οποίους αφιέρωσε και το γκολ που πέτυχε. H «τυπάρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες με συμπαίκτες και αντίπαλους, τις οποίες ανήρτησε στα social media. Από την άλλη είχε συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Τότι, Φίγκο, Ματεράτσι, Ζέεντορφ και προπονητή τον Μπάτζιο.

Ο 46χρονος Έλληνας βετεράνος ποδοσφαιριστής έδειξε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, παρ’ ότι έχει αποσυρθεί εδώ και εννέα χρόνια από την ενεργό δράση, o πρώην αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ήταν από τους διακριθέντες του ματς σκοράροντας μ΄ ένα υπέροχο απευθείας φάουλ, δίνοντας μία ασίστ, επιχειρώντας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από τη σέντρα, και δοκιμάζοντας μέχρι και ένα ανάποδο ψαλίδι προς την αντίπαλη εστία. Για την ιστορία οι All-star της Ευρώπης ήταν εκείνοι τελικά που κατέκτησαν το τρόπαιο ενώ τόσο ο “Κάρα” όσο και οι συμπαίκτες του και αντίπαλοί του μοιράστηκαν φωτογραφίες στα social media.