Ο Άμραμπατ ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο με την ΑΕΚ

Ο Νορντίν Άμραμπατ ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της «Ένωσης» για τον επόμενο χρόνο.

Ο Νορντίν Άμραμπατ έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του γι’ ακόμη μία σεζόν.

Η παραμονή του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο 36χρονος Μαροκινός τα βρήκε με την Ένωση για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη μία σεζόν, κάτι που ανακοινώθηκε και από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Παίκτης της ΑΕΚ για ακόμα μία χρονιά θα είναι ο Νορντίν Άμραμπατ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μαροκινού για την επόμενη σεζόν. Ο Άμραμπατ βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και θα ταξιδέψει απευθείας στο Μπουργκ Χααμστέντε προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!».