Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μιλουτίνοβ για δύο χρόνια αντί 2.7 εκατ. ευρώ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ προβάρει τα ερυθρόλευκα, καθώς είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια με το συμβόλαιο να του αποφέρει 2.7 εκατ. ευρώ συνολικά.

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Ο Σέρβος σέντερ που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα από το 2015 έως και το 2020, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, το οποίο θα του αποφέρει 2.7 εκατ. ευρώ. Ο Μιλουτίνοβ δεν κοίταξε το οικονομικό κομμάτι. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε πρόταση με πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα τη Βίρτους.

Η απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αφορά τις φιλοδοξίες του και το γεγονός πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στη θητεία του στον Ολυμπιακό ο “Μίλου” μέτρησε 135 συμμετοχές στην EuroLeague με 1.053 πόντους και 750 ριμπάουντ. Παράλληλα, με τη φανέλα των ερυθρολεύκων κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα το 2016 και αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League το 2017.

Από τη στιγμή που ο Σέρβος ψηλός ολοκλήρωσε τη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξεκίνησε να διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό, στον οποίο και επιθυμούσε να επιστρέψει.