Ολυμπιακός: Επίσημα τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες – “Θα είμαι πάντα μέλος και της οικογένειας”

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, ότι ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους, ύστερα από μερικούς μήνες. Μάλιστα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ υπογραμμίζει ότι ο Κολομβιανός σταρ θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου και μέλος της οικογένειας.

“H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον”, έγραψε η ομάδα στα social media.

Αναλυτικά το ποστάρισμα της ομάδας:

Παράλληλα και ο Κολομβιανός άσος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ευχαριστώντας τους πάντες για την παρουσία του στο Λιμάνι.

“Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για όλο το χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και οι δρόμοι μας χωρίζουν, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον.”, ανέφερε στην ανάρτησή του.

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε σε 23 ματς, 5 γκολ και 6 ασίστ.

Θεωρείται όμως πως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα ειδικά στα ντέρμπι, ενώ έχασε το εντός έδρας 0-0 με τον Παναθηναϊκό, ήταν στον πάγκο στο 1-3 επί της ΑΕΚ και στα play-offs το μόνο που έχει προσφέρει είναι μία ασίστ, στο 0-3 με τον Βόλο.

Επίσης φαίνεται ότι οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν ότι η πορεία του στο Λιμάνι ήταν πτωτική.