Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο ΜακΚίσικ μέχρι το 2025 (vid)

Κάτοικος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με έναν ευφάνταστο τρόπο, ότι ο Αμερικανός θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός ανταμείβει τον 32χρονο φόργουορντ για τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει από όταν και αποκτήθηκε από τους Κυπελλούχους Ελλάδος, τον Φεβρουάριο του 2025.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 10 Φεβρουαρίου 2020, όντας μία από τις πρώτες μεταγραφές που έγιναν υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα -ο έμπειρος προπονητής είχε επιστρέψει ένα μήνα νωρίτερα.

Έτσι, ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα κλείσει τεσσερισήμισι χρόνια στο ΣΕΦ, έχοντας εξελιχθεί σε κομμάτι μείζονος σημασίας για τις επιτυχίες της ομάδας την τελευταία διετία.

Τη φετινή σεζόν, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει 8.7 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 17’48” συμμετοχής στην EuroLeague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/04) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο».

Το φοβερό VIDEO για την ανανέωση του Σακίλ ΜακΚίσικ

Η ανακοίνωση ήρθε για να επισφραγίσει τα ευχάριστα, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να χρησιμοποιεί -σε πρώτο χρόνο- ένα VIDEO στα social media.

Τι περιελάμβανε αυτό; Τον Σακίλ ΜακΚίσικ να κάνει spa και να ενημερώνεται για το γεγονός πως θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι το 2025.

Δείτε τον ευρηματικό τρόπο με τον οποίο επισημοποιήθηκε η παραμονή του Σακίλ ΜακΚίσικ: