Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βεζένκοφ ως το 2025

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το 2025.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2023 για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου το Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το 2025.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«O 27χρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια την υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου.»

Με αυτήν την κίνηση οι «ερυθρόλευκοι» «δένουν» τον ηγέτη τους με νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο για 2 ακόμα χρόνια, κάνοντας ένα μεγάλο δώρο σε όλους τους φιλάθλους των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Βεζένκοφ διανύει σεζόν MVP με τον Ολυμπιακό έχοντας καρά μέσο όρο 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 15 αναμετρήσεις της EuroLeague.

Πόσα χρήματα θα παίρνει για κάθε χρόνο συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ο Βούλγαρος – Τι προβλέπει η νέα συμφωνία των δύο πλευρών για το NBA.

Το καλύτερο δώρο έκαναν στους οπαδούς του Ολυμπιακού οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τους ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να διατηρούν στο ρόστερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού τον Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο διεθνής φόργουορντ την Δευτέρα (3/1) συναντήθηκε με τους προέδρους της ΚΑΕ και έδωσε τα χέρια για νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα του Πειραιά στην ανακοίνωσή της.

Μια σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος διατηρεί στο ρόστερ του το κορυφαίο 4άρι της Ευρώπης, με τον Σάσα Βεζένκοφ να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις και να έχει βάλει υποψηφιότητα για τον MVP της φετινής Euroleague.

Ο 27χρονος, που έχει κερδίσει τέσσερις φορές φέτος το βραβείο του MVP αγωνιστικής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχει μέσο όρο 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 15 αναμετρήσεις της Euroleague.

Εμφανίσεις, που όπως είναι απόλυτα λογικό, έχουν τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό όμως να τον «δένει» στο μεγάλο λιμάνι με νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο, που προβλέπει αυξημένες αποδοχές, αντάξιες του ταλέντου και της ποιότητάς του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Ανδρεάνι, στο Twitter λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό, οι αποδοχές του Βούλγαρου άσου για τη σεζόν 2022/2023 αυξάνονται από τα 900.000 € στα 1.2 εκατ. ευρώ.

Τη σεζόν 2023/2024 θα φτάσουν τα 1.4 εκατ. ευρώ και τη σεζόν 2024/2025 στα 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα προβλέπονται bonus ύψους 1.4 εκατ. ευρώ, τα οποία μάλιστα όπως τονίζει ο Ανδρεάνι, θα είναι εύκολα να επιτευχθούν από τον Σάσα Βεζένκοφ.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι στη νέα συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Βούλγαρο άσο δεν προβλέπεται NBA out, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ιταλός. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ανδρεάνι, χωρίς να έχει βγει προς το παρόν το παραμικρό από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για το νέο συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ.

Απομένει να φανεί εάν επιβεβαιωθούν όσα αναφέρει ο Ιταλός στο μήνυμα που ανέβασε στα social media. Εάν ισχύουν τα λεγόμενα του Ανδρέανι, σημαίνει ότι ο Βεζένκοφ για να πάει στο NBA (σ.σ είτε το καλοκαίρι του 2023 είτε του 2024) θα πρέπει να πάρει χρήματα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να βγαίνουν κερδισμένοι ακόμα και σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Σάσα.

Δείτε την ανάρτησή του: