Οι 10 προτεραιότητες του σχεδίου του Δημήτρη Πτωχού για την Πελοπόννησο

Tις 10 προτεραιότητες του σχεδίου του για την Πελοπόννησο παρουσιάζει ο Δημήτρης Πτωχός.

Το σχέδιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου αφορά τον σχεδιασμό ενός νέου, βιώσιμου αναπτυξιακού μοντέλου για τον τόπο, ένα 5ετές σχέδιο marketing – προώθησης για τα προϊόντα και τον τουρισμό, την ενοποίηση των μνημείων και των πολιτιστικών χώρων με το πρόγραμμα “Ένας περίπατος στην Ιστορία“, την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδιασμού και των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και την Προκαταβολική πληρωμή όλων των επιδοτήσεων προσφέροντας ανάσες στη αγορά.

Προτεραιότητα για τον κ. Πτωχό είναι η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η επένδυση στην Τεχνολογία, η εκπόνηση νέου, Βιώσιμου Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων.

Βαρύτητα δίνεται και στο περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, γι’ αυτό σχεδιάζεται το πρόγραμμα “Πελοπόννησος Net Zero 2040“, ενώ τέλος, θα ενισχυθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες με το Πρόγραμμα “5×4″ για παιδιά και νέους και το Πρόγραμμα “Μένω στο σπίτι μου” για τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη.

Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 1
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 2
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 3
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 4
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 5
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 6
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 7
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 8
Οι 10 προτεραιότητες του Δημήτρη Πτωχού 9

Σχετικά ο κ. Πτωχός, μέσω της σελίδας του, στο Facebook, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

“Στην Αυτοδιοίκηση ένα πράγμα έχει σημασία: Να δίνουμε λύσεις με χειροπιαστό αποτέλεσμα. Αυτές τις λύσεις μπορεί να δώσει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το πρόγραμμά μας. Όμως αυτό το πρόγραμμα, δεν είναι λόγια χωρίς αντίκρισμα. Είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Όσα λέμε, γίνονται. Και δεύτερον, αυτό το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει ιδέες γενικές και αόριστες. Το πρόγραμμά μας αναφέρεται σε αληθινούς ανθρώπους. Ανθρώπους σαν όλους εμάς. Που έχουμε στόχους, αντιμετωπίζουμε συγκεκριμένα προβλήματα, κάθε μέρα προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Σας καλώ να το μελετήσετε, να το επεξεργαστείτε και μαζί να δουλέψουμε για την υλοποίηση του.
Μόνο ΜΑΖΙ μπορούμε να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά”.

Περισσότερα για το σχέδιο του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά” εδώ: https://dimitrisptochos.gr/sxedio/