Μουντιάλ 2022: Μεταφέρει όλα τα παιχνίδια στο ελεύθερο κανάλι και στο Μακεδονία TV ο ΑΝΤ1;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Μουντιάλ 2022 από τον ANT1

Μετά τα τεχνικά προβλήματα που έφεραν και εκνευρισμό στους συνδρομητές του AΝΤ1 Plus, ο όμιλος φαίνεται να είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγή για να λύσει τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί και να μπορέσουν άπαντες να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να μεταφέρει τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της διοργάνωσης στο ελεύθερο κανάλι, όπως άλλωστε συνέβη με το σημερινό πρόγραμμα μετά τα τεχνικά προβλήματα στο Αργεντινή-Σαουδική Αραβία.

Παράλληλα, αγώνες θα πάρει και το Μακεδονία TV, ενώ όσον αφορά τα χρήματα που έχουν δώσει οι συνδρομητές προκειμένου να εγγραφούν στο ΑΝΤ1, το κανάλι αναμένεται να κάνει επιστροφή χρημάτων, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν μιλάμε για μερική ή ολική επιστροφή του ποσού, σε όσους εγγράφηκαν το τελευταίο 15ημερο/μήνα.

Οι σκέψεις του ΑΝΤ1

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν ως στόχο να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πλατφόρμα του ANT1+. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, τότε οι επόμενες μεταδόσεις του Μουντιάλ 2022 θα γίνουν από το αναλογικό κανάλι και το Μακεδονία ΤV. Αυτή τη στιγμή, το εν λόγω πλάνο είναι το εναλλακτικό που έχουν στον ΑΝΤ1.