Μεσσήνη: Penny Marathon στην παραλία της Μπούκας

Η στιγμή που η φιλοζωία “παντρεύεται” με τον αθλητισμό ήρθε και το Penny Marathon φέτος θα φιλοξενηθεί στην όμορφη Μεσσήνη και συγκεκριμένα στην παραλία της Μπούκας, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.

Είναι γεγονός ότι το ζήτημα των αδέσποτων έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο πρόβλημα και για αυτό τον λόγο με πρωτοπόρο την Αυστραλία και την πόλη του Σίδνεϊ, ο μαραθώνιος με το φιλοζωικό πνεύμα ταξιδεύει σε πολλές χώρες και πόλεις του κόσμου με σκοπό την στήριξη των φιλοζωικών οργανώσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΤΡΕΞΙΜΟ, ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
18.30: Πρώτη εκκίνηση για τα 10χλμ από το τελωνείο της Μπούκας με κατεύθυνση από του Λύτρα στην παραλία Ανάληψης και επιστροφή.
19.00: Δεύτερη εκκίνηση για τα 3χλμ με κατεύθυνση από του Λύτρα στην παραλία της Μπούκας.
19.30: Τρίτη εκκίνηση για το 1χλμ μέσα στο δασάκι της Μπούκας.

Μεσσήνη: Penny Marathon στην παραλία της Μπούκας

Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όσους συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διαδρομή είτε τρέξουν, περπατήσουν ή κάνουν ποδήλατο. Η εγγραφή και συμμετοχής στη διοργάνωση είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει τους κουμπαράδες ή να αγοράσει μπλουζάκια, κούπες κ.λπ. στο bazaar του ΦΟΚ.

Αρωγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης ο οποίος θα συμμετάσχει και θα βοηθήσει στην διοργάνωση. Επίσης ο Δήμος Μεσσήνης θα υποστηρίξει την προσπάθεια.

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:
Κατερίνα Πεζώνη: Τηλέφωνο 6947962410 email philozoikos.omilos.kalamata@gmail.com
Ιωάννης Πουλάκος: Τηλέφωνο 6945003291
Βασιλεία Χανδρινού: Τηλέφωνο 6971924473

PENNY MARATHON FACEBOOK EVENTS PAGE
https://www.facebook.com/events/2189083264757945/