Κ. Βελόπουλος από την Καλαμάτα: Σφοδρή «επίθεση» κατά της Νέας Δημοκρατίας για νοθεία στις εκλογές

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα Κυριακή (30/4) ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος.

Αφού πραγματοποίησε μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή «επίθεση» κατά του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα εναντίον του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος  για προσπάθεια «εξαγοράς» βουλευτών μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου. Αναφέρθηκε μάλιστα, σε «ωμή παραδοχή» σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική παρουσία βουλευτού της ΝΔ, που είπε ότι μετά τις εκλογές αν μας λείπουν κάποιοι βουλευτές τότε θα τους βρούμε από τα άλλα κόμματα. Με βάση τα παραπάνω ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει τα παιχνίδια με τους θεσμούς ενώ επιτέθηκε και στον πρώην συνεργάτη του, Αντώνη Μυλωνάκη, λέγοντας ότι, κάθε μέρα αποδεικνύεται πως καλά έπραξε η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, αφού κάποιοι φαίνεται να «δούλευαν» για άλλα κόμματα.

Ο κ. Βελόπουλος παράλληλα αμφισβήτησε ξεκάθαρα και το λογισμικό της εταιρείας που πραγματοποιεί της εκλογές, σημειώνοντας ότι από το Σεπτέμβριο έχει εκφράσει τις ανησυχίες του, ειδικότερα μετά την εξαγορά της εταιρείας από ανθρώπους που έχουν «στενές» σχέσεις με το  πρωθυπουργικό περιβάλλον. «Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για κλοπή στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει και τα άλλα κόμματα να «σηκώσουν» το θέμα ψηλά, καθώς θα είναι ύποπτος ο ρόλος τους αν δε το κάνουν, αφήνοντας αιχμές για «στημένες εκλογές».

Κ. Βελόπουλος από την Καλαμάτα: Κάλεσμα για συμπόρευση στα κόμματα του πατριωτικού χώρου που κόπηκαν από τον Άρειο Πάγο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, πάντως και σήμερα από την Καλαμάτα, απηύθυνε πρόσκληση στους ψηφοφόρους όλων των πατριωτικών κομμάτων που κόπηκαν με, αστείες δικαιολογίες, όπως υποστήριξε από τον Άρειο Πάγο, να συμπορευτούν με το κόμμα του και μετά τις 21 Μαϊου να δημιουργήσουν μια μεγάλη πατριωτική παράταξη, που θα αφήσει πίσω μικροσυμφέροντα και υποκρισίες και θα ενώσει όλους τους Έλληνες που έχουν ως γνώμονα την πατρίδα. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε ότι κόμμα που κατεβαίνει ως  «Τουρκικό», πέρασε από τον Άρειο Πάγο, την ίδια στιγμή που κόβονται μόνο όσα είναι πατριωτικά και δημιουργούσαν πρόβλημα στο κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Βελόπουλος δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας μια φωτογραφία του κ. Τσίπρα με τον Αμερικάνο πρέσβη στη χώρα μας Τζωρτζ Τσούνη, αναφέροντας ότι σε πρόσφατη παρουσία τους σε οικονομικό «φόρουμ» ο μεν πρώτος είπε ότι δεν θέλουμε εξορύξεις στο Αιγαίο και ο δεύτερος ότι η Τουρκία πρέπει να πάρει τα F-16… Προσθέτοντας, πως η συγκυβέρνηση 2 , ίσως και 3 κομμάτων μετά τις εκλογές είναι ήδη προαποφασισμένη και θα φέρει  την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε σε ζητήματα της Μεσσηνίας καλώντας τους λαϊκούς ανθρώπους του μόχθου που σήμερα δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, τους αγρότες τους αλιείς, τους εργάτες να συμπορευτούν με την Ελληνική Λύση στις εκλογές της 21ης Μαϊου, υπενθυμίζοντας και το έργο του ευρωβουλευτού κ. Φράγκου, που έχει κάνει «σημαία» ζητήματα, όπως η ελιά καλαμών και το λάδι της Μεσσηνίας στην ευρωβουλή.