Καλαμάτα: Υποδοχή με 2024 ευχές παρουσία πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία της πόλης (vid)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ στην κεντρική πλατεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για την υποδοχή του νέου έτους υπό τις μελωδίες της Δημοτικής φιλαρμονικής και τοπικών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας και συνέδραμαν και τα καταστήματα – με αρκετές δράσεις από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας – μετρώντας αντίστροφα και στέλνοντας 2024 ευχές…

Ακολούθησε φαντασμαγορικό σόου από πυροτεχνήματα και οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και αγκαλιές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα με την ελπίδα  η νέα χρονιά να είναι καλύτερη, πιο χαρούμενη και δημιουργική.

Η μουσική βραδιά άνοιξε με τον Εισαγγελέα και τον Γιάννη Κουκούτση και τη σκυτάλη έλαβαν στη συνέχεια οι ElectroSocks με όλες τις επιτυχίες των 70s, 80s και 90s.

Δεκάδες πυροτεχνήματα έλαμψαν στον ουρανό της Καλαμάτας, με τον κόσμο να κατευθύνεται στα καταστήματα εστίασης, όπου απόλαυσε το πρωτοχρονιάτικο μενού που είχε ετοιμαστεί. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά τα καταστήματα εστίασης της κεντρικής πλατείας, αλλά και κάποια του ιστορικού κέντρου της πόλης, έμειναν ανοιχτά, υποδεχόμενα τον κόσμο που διασκέδαζε, γεγονός που κρίθηκε επιτυχημένο, και όπως φαίνεται θα καθιερωθεί.