Υπόθεση απάτης με πρόσχημα τη διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς σε πανηγύρι στην Καλαμάτα διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άτομα φέρονται να παρουσιάζονταν ως διοργανωτές της λαχειοφόρου αγοράς, προσεγγίζοντας επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής και ζητώντας τους να προσφέρουν δώρα, τα οποία υποτίθεται ότι θα διατίθεντο ως έπαθλα στους συμμετέχοντες.
Με τον τρόπο αυτό, οι φερόμενοι ως δράστες φέρεται να επιχειρούσαν να αποσπάσουν δωρεάν προϊόντα και δώρα από επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τη λαχειοφόρο αγορά του πανηγυριού. Η υπόθεση έχει προκαλέσει προβληματισμό στην τοπική αγορά, καθώς οι επαγγελματίες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν δέχονται αιτήματα για προσφορές ή χορηγίες που συνδέονται με εκδηλώσεις και λαχειοφόρες αγορές. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από την υπόθεση και να διερευνηθεί η έκταση της συγκεκριμένης πρακτικής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
“Σήμερα ενημερωθήκαμε για ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό που αφορά τη λαχειοφόρο αγορά του πανηγυριού μας.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι επιχείρησης της Καλαμάτας, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο πανηγύρι μας, διαπίστωσαν ότι το δώρο που είχαν προσφέρει για τη λαχειοφόρο δεν βρισκόταν στη λίστα των δώρων και απευθύνθηκαν σε εμάς για διευκρινίσεις.
Τότε πληροφορηθήκαμε ότι ένας άνδρας και δύο γυναίκες είχαν επισκεφθεί την επιχείρησή τους έχοντας μαζί τους την αφίσα του πανηγυριού μας και ζήτησαν δώρο για τη λαχειοφόρο αγορά, το οποίο και παρέλαβαν.
Διευκρινίζουμε ότι τα συγκεκριμένα άτομα ΔΕΝ ενεργούσαν εκ μέρους του Συλλόγου μας και δεν είχαν καμία εξουσιοδότηση από εμάς.

Τα μέλη του Συλλόγου που επισκέπτονται επιχειρήσεις για τη συγκέντρωση δώρων φέρουν ΠΑΝΤΑ επίσημο έγγραφο του Συλλόγου, με σφραγίδα και υπογραφές του προέδρου και της γραμματέως μας.. Δεν ζητάμε ποτέ προσφορές ή δώρα απλώς επιδεικνύοντας μια αφίσα της εκδήλωσης.
Παρακαλούμε, λοιπόν, όλες τις επιχειρήσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να μην παραδίδουν χρήματα, δώρα ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά χωρίς την επίδειξη του επίσημου εγγράφου του Συλλόγου μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε άλλη επιχείρηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν και άλλα παρόμοια περιστατικά.
Ο Σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ενέργεια.
Παρακαλούμε για την κοινοποίηση της παρούσας ενημέρωσης, ώστε να ενημερωθούν και να προστατευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις”.
Focus Radio | 20/08/2026
Eurovision 2027: Τι αλλάζει για τις χώρες που εμπλέκονται σε πολέμους
Γιώργος Μαρκόπουλος | 14/08/2026
Στη Μεσσηνία ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Οικογενειακές στιγμές στην Costa Navarino (vid)
Focus Radio | 21/07/2026
Νέο τηλεοπτικό σκηνικό: Λιάγκας, Χρηστίδου, Κουτσελίνη και Καινούργιου σε νέες ισορροπίες
Focus Radio | 17/07/2026
Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Νέος τηλεοπτικός σταθμός και διπλός ρόλος από τη νέα σεζόν
Focus Radio | 08/09/2026
Focus Radio | 08/09/2026
Focus Radio | 08/09/2026
Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος 83χρονης – Την προσέγγισαν με πρόσχημα την πώληση πουλερικών
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.

Copyright © 2025 Focus Radio. All rights received.


0 comments