Θανάσης Βασιλόπουλος: Επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής. 

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε κατά σειρά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Τελωνείο της πόλης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. 

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν επί τάπητος θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επιβεβαιώθηκε η άριστη και αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών και φορέων με τον Δήμο σε όλα τα επίπεδα λειτουργία της πόλης. 

Ο κ. Βασιλόπουλος, κατά τις συναντήσεις του, αφού αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» και στον σχεδιασμό που έχει υπάρξει για τα επόμενα χρόνια, επεσήμανε ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του να υποστηρίζει την καλή λειτουργία των υπηρεσιών της πόλης.