«Η Τραμπζονσπόρ θέλει 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπακασέτα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία η Τραμπζονσπόρ ζητά ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Τάσου Μπακασέτα, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Τάσο Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό, ως μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού, συνεχίζονται και σήμερα στον Τύπο της γειτονικής χώρας. Μάλιστα, δημοσίευμα της «61trbazonhaber» το πάει ένα βήμα παραπέρα και αναφέρει ότι οι Πράσινοι, οι οποίοι έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Φατίχ Τερίμ, έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η ομάδα από την Τραπεζούντα θα δώσει το πράσινο φως για την παραχώρηση του 30χρονου άσου με μια πρόταση η οποία θα φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια ώρα που η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού φτάνει μέχρι 1,5 εκ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόθεση να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του. Με άλλα λόγια, ένα συμβόλαιο που –ενδεχομένως με τα μπόνους επίτευξης στόχων- θα φτάνει στο ταβάνι του μέχρι τα δύο εκατ. ευρώ το χρόνο. Νούμερο που δείχνει θέληση και διάθεση από πλευράς πρασίνων να γίνει το deal. Αυτά τα μετράει ο Τάσος Μπακασέτας στις συνεργασίες του.

Τέλος, το εν λόγω ρεπορτάζ σημειώνει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται εντατικά, με την επίτευξη της συμφωνίας να ολοκληρώνεται με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι ο Τάσος Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει απορρίψει τις προτάσεις για ανανέωση συνεργασίας που του έχει προσφέρει ο τουρκικός σύλλογος.