Η έκθεση “Out of Space” είναι αφιερωμένη στη “διαστημική τέχνη”

OUT OF SPACE

Όλα τα έργα ενώνονται με την ιδέα της κοσμικής/διαστημικής τέχνης, αλλά θα είναι σε διάφορα στυλ και κατευθύνσεις.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2024, η γκαλερί Art Number 23 στην Αθήνα θα φιλοξενήσει τα εγκαίνια της έκθεσης “Out of Space”, με θέμα αφιερωμένο στο διάστημα και το σύμπαν στην τέχνη. Σε αυτήν την έκθεση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει μοναδικά έργα 11 σύγχρονων καλλιτεχνών από διάφορες χώρες. Τα εργα θα ειναι τόσο απο γνωστούς καλλιτέχνες όσο και απο καλλιτέχνες των οποίων η τέχνη παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Όλα τα έργα ενώνονται με την ιδέα της κοσμικής/διαστημικής τέχνης, αλλά θα είναι σε διάφορα στυλ και κατευθύνσεις.

Ταυτόχρονα, τα έργα αλληλοσυμπληρώνονται τόσο αρμονικά που ο επισκέπτης έχει την αίσθηση ότι με τη βοήθεια της σύγχρονης τέχνης κάνει ένα φανταστικό ταξίδι στο διάστημα. Επιπλέον, έργα στην κατεύθυνση της Ψηφιακής Τέχνης συμπληρώνουν προσεκτικά τους πίνακες των καλλιτεχνών και αποκαλύπτουν το διαστημικό θέμα ακόμα πιο βαθιά.

Η Anastasia Raskina, επιμελήτρια της έκθεσης, είναι διοργανώτρια εκθέσεων και υπεύθυνη τέχνης. Τα τελευταία 3 χρόνια συνεργάζεται με τη Myro Gallery στη Θεσσαλονίκη και την Art Number 23 στην Αθήνα, οργανώνωντας εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών. Υποστηρίζει ενεργά γυναίκες καλλιτέχνες που εργάζονται στην Ελλάδα.

Out of Space

ΠΗΓΗ: athinorama.gr