ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων!

Την αναβολή  της πρεμιέρας όλων των πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της ανακοίνωσε προ ολίγου η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Μεσσηνίας.

Από την στιγμή που η Περιφέρεια και στη συνέχεια ο αρμόδιος Δήμος δεν μπορούν να χορηγήσουν άδειες σε ομάδες για χρήση γηπέδου, εφόσον δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο, γιατί θα έχουν κυρώσεις, τότε δεν μπορούν να γίνουν αγώνες. Στην προκειμένη περίπτωση η εγγραφή των ομάδων στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αφού δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα τινάζει στον αέρα την διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά και χρήσης των Δημοτικών και Εθνικών αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Έτσι, τόσο η Α’ Τοπική που ήταν να διεξαχθεί αύριο και την Κυριακή όσο και η Α1 Τοπική και Β’ Τοπική δεν θα αρχίσουν μέχρι νεοτέρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Μετά απο έγγραφο της Γ.Γ.Α. πρός την Περιφέρεια Πελοποννήσου , τους Δήμους του νομού Μεσσηνίας και την Ε.Π.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ που απαγορεύει τη χρήση των αθλητικών χώρων απο σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ συνήλθε εκτάκτως  και αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας λόγω του ότι τα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου άδεια τέλεσης αγώνα .”