Ελληνοτουρκικός «πόλεμος» για τα μάτια ενός άνδρα

Χαμός έχει γίνει στο βρετανικό Love Island ανάμεσα στην τουρκάλα Εκιν-Σου Kουλκούλογλου και την Αντιγόνη Μπάξτον

Σαν… βόμβα έσκασε στο τηλεοπτικό πλατό του βρετανικού «Love Island» το όνομα του άντρα που ξεστόμισε ως νέο ταίρι της η Τουρκάλα ηθοποιός Εκιν-Σου Kουλκούλογλου και αμέσως… άρχισαν να χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου από την πλευρά της Ελληνίδας ποπ σταρ, Αντιγόνης Μπάξτον.

Ακολούθησε ένας ιδιότυπος, τηλεοπτικός ελληνοτουρκικός «πόλεμος», με τις δύο παίκτριες να ανταλλάσσουν πυρά για τα μάτια του ίδιου άντρα.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι… γνωριμιών, που θα προβληθεί και στην χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από την αρχή με ποιον άντρα θα ήθελαν να γίνουν ζευγάρι. Κάποιες παίκτριες ήθελαν να παραμείνουν με τον άντρα, με τον οποίο είχαν ήδη ζευγαρώσει.

Μεταξύ αυτών ήταν και η Αντιγόνη, η οποία επιθυμούσε διακαώς να παραμείνει ζευγάρι με τον Ιταλό Ντάβιντε.

Ωστόσο, η Εκιν-Σου επέλεγε πριν από εκείνη και όταν ξεστόμισε το όνομα «Ντάβιντε»… ποιος είδε την Αντιγόνη και δεν την φοβήθηκε. Αρχικά, προσπάθησε να καλύψει την ενόχλησή της πίσω από ένα αμήχανο χαμόγελο. Όμως, όσο περνούσε η ώρα το χαμόγελο πάγωνε και στο πρόσωπό της ξεκινούσε να διαφαίνεται η οργή.

Η συνέχεια… πολεμική: Η Ελληνίδα παίκτρια «σφάχτηκε» και για τα μάτια άλλου συμπαίκτη της, έχοντας για αντίπαλο μια «σύμμαχο» της Τουρκάλας. Μάλιστα, η Εκιν-Σου έσπευσε να βοηθήσει τη φίλη της, με αποτέλεσμα να γίνει το τηλεοπτικό «έλα να δεις», με ύβρεις και απειλές εκατέρωθεν…