Δώδεκα χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από εκείνη την ημέρα που ένα ταχύπλοο στον Κυπαρισσιακό κόλπο έκοψε το νήμα της ζωής του Παναγιώτη Μπαχράμη, ενώ έκανε ψαροντούφεκο, μόλις στα 34 του χρόνια.
Ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής μπορεί να έφυγε άδοξα από κοντά μας, όμως οι φίλαθλοι της “Μαύρης Θύελλας”, της Λάρισας και των άλλων ομάδων που έπαιξε ποδόσφαιρο δεν τον ξεχνούν και κατέχει μία θέση στην καρδιά τους, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος.
Άλλωστε το γήπεδο στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας, δίπλα στη γειτονιά που μεγάλωσε και που πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο, ονομάζεται εδώ και αρκετά χρόνια γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.
Ένας τίτλος τιμής σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ η Μεσσηνία.

Η ανακοίνωση:

Δώδεκα χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Μπαχράμη, μια εμβληματική φυσιογνωμία στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για την ΠΑΕ Καλαμάτα, που έφυγε άδικα από την ζωή.

Ο Παναγιώτης, αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδας μας από το 1994 μέχρι και το 2001, για επτά περιόδους, αρχικά στη Β΄ Εθνική κι έπειτα στην Α΄ Εθνική, χαρίζοντάς μας συγκινητικές στιγμές. Η συνολική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεγάλη, τόσο στην Εθνική Ελλάδος, όσο και σε άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Παναγιώτη, δεν σε ξεχνάμε και πάντα θα μνημονεύουμε τις ένδοξες στιγμές σου και το ξεχωριστό ήθος σου. Βρίσκεσαι στις καρδιές και στην σκέψη όλων μας.