Δήμος Πύλου-Νέστορος: Το μήνυμα του Παναγιώτη Καρβέλα για τη δεύτερη Κυριακή

“Άγγιξε” την εκλογή ο Καρβέλας με 42,29%: “Για 71 ψήφους σε σύνολο 13.001 εγκύρων μάς στέρησε την εκλογή από τον 1ο γύρο”

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αγαπητοί μου Συνδημότες,
Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τους 5.498 ψήφους που οδήγησαν τον συνδυασμό μας στο ξεκάθαρο νικηφόρο αποτέλεσμα του 42,29%.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών για τον αγώνα που έδωσαν και η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας απέδειξαν ότι λειτουργούμε σαν ομάδα, έτσι θα συνεχίσουμε και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους του συνδυασμού μας αλλά κι τις οικογένειες τους για την στήριξη κι την συμπαράσταση.
Το γεγονός ότι για 71 ψήφους σε σύνολο 13.001 εγκύρων μας στέρησε την εκλογή από τον 1ο γύρο, μας δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθούμε σε όλους σας και να ζητήσουμε την στήριξη σας την ερχόμενη Κυριακή.
Υπόσχομαι πως θα λάβω υπόψη μου όσα μου μεταφέρατε κατά την προεκλογική περίοδο, για τα λάθη και τις παραλείψεις μας κι μαζί με τους συνεργάτες μου θα καταβάλουμε κάθε προσπάθειά να το διορθώσουμε.
Θα τιμήσουμε κάθε ψήφο σας!
Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη της δεύτερης Κυριακής για έναν δήμο έντιμο, ισχυρό, αποτελεσματικό και εργατικό!

Παναγιώτης Καρβέλας
Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος