Δήμαρχος στην Τριφυλία ο Γ. Λεβεντάκης – Πανηγύρισε με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ

Δήμαρχος Τριφυλίας επανεξελέγη ο Γιώργος Λεβεντάκης, με το κλίμα στο εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά να είναι πανηγυρικό. Όντας πολυσυλλεκτικός όπως είχε δηλώσει, γιόρτασε τη νίκη του στις Δημοτικές εκλογές 2023 από την 1η Κυριακή, ντυμένος ταυτόχρονα και ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Λεβεντάκης μάλιστα δήλωσε πολυσυλλεκτικός για να το επιβεβαιώσει εμφανίστηκε φορώντας καπέλο του ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα της ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίστοιχα στενοί του συνεργάτες εμφανίστηκαν με μπλούζες με πρόσωπα διαφόρων πολιτικών αρχηγών.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Να αξιοποιήσουν τις θέσεις τους για να κάνουμε ότι καλύτερο για όλη την Τριφυλία. Όπως είχα πει είμαι πολυσυλλεκτικός, με ενδιαφέρει ο τόπος μου και θα συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, μόνο αγάπη, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο μας.

Εγώ είμαι και θα είμαι για όλη την Τριφυλία. Εσείς μου δώσατε την αυτοδυναμία και έδιωξα τα σκουλήκια και τα ποντίκια. Από αύριο ξεκινά πολύ σκληρή δουλειά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τριφυλίας.