Γεύμα συσπείρωσης Μητσοτάκη – Σαμαρά στέλνοντας το μήνυμα για το διακύβευμα των εκλογών

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στην Καλαμάτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την πρώτη στάση του να είναι για φαγητό και ειδικότερα γουρνοπούλα σε κατάστημα του Ιστορικού Κέντρου, μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκεται και ο Αντώνης Σαμαράς.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα μεταβούν για λίγο σε ξενοδοχείο της παραλίας για ξεκούραση, ενώ μετά θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για το τεράστιο αναπτυξιακό έργο Καλαμάτα τον Οδικό Άξονα της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη και έχει προγραμματιστεί να γίνει στον χώρο του αεροδρομίου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, τονίζοντας ότι είναι το μεγαλύτερο οδικό έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει εξαγγελίες και για τα υπόλοιπα έργα υποδομής της Μεσσηνίας επισημαίνοντας ότι έχει ανακηρυχθεί ανάδοχος για την παράκαμψη της Γιάλοβας και την παραχώρηση της μαρίνας της Πύλου. Η Μεσσηνία περιμένει επίσης ανακοινώσεις για την πορεία της διαγωνιστικής διαδικασίας παραχώρησης του αεροδρομίου και για την πορεία των μελετών του Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.