«Βόμβα» Μαρσέλο στον Ολυμπιακό σύμφωνα με το Chiringuito TV!

Σύμφωνα με το Chiringuito TV, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον Μαρσέλο. Μάλιστα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως στις επόμενες ώρες μπορεί να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές Μαρσέλο, για να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει με μεγάλο ενδιαφέρον την προοπτική των Πειραιωτών και τις επόμενες ώρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Τα πράγματα στην υπόθεση του 34χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι είναι πολύ προχωρημένα. Για την ακρίβεια, η ισπανική εκπομπή «El Chiringuito» μετέφερε ότι ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό! Και ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να αποκτήσουν και επίσημα τον ποδοσφαιριστή – θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης τις επόμενες ώρες.

 Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει τη μεγάλη βόμβα και να αποκτήσει έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Με τους πρωταθλητές να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να πάρουν σήμερα την υπογραφή του Μαρσέλο, με σκοπό να μπορέσουν να τον δηλώσουν έως το βράδυ και να τον έχουν στη λίστα του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει μια πολύ μεγάλη κίνηση στο φινάλε των μεταγραφών, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας, με τα 5 Champions League και τους αμέτρητους τίτλους με τη φανέλα της Ρεάλ και της Εθνικής Βραζιλίας, εμφανίστηκε θετικός στην πρώτη κρούση που του έγινε. Και πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Κατ΄ αρχήν συμφωνία για 1+1 χρόνια

Από τον Πειραιά δεν αναφέρουν το παραμικρό για την υπόθεση, καθώς αυτό που έχει προτίστως σημασία είναι να μπορέσει ο Ολυμπιακός προλάβει τις προθεσμίες και να δηλώσει τον ποδοσφαιριστή στη λίστα. Διότι εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις… καθυστερήσεις, τότε οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν δικό τους έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος ουσιαστικά έχει ήδη πει το «ναι» στους Πειραιώτες και αυτή την ώρα το θέμα είναι να προλάβουν τα διαδικαστικά, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να τον έχει διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Η πληροφορία κάνει λόγο για συμφωνία, ώστε ο παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων, με τον ίσως κορυφαίο αριστερό μπακ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και σίγουρα έναν από τους πλέον επιτυχημένους όλων των εποχών

Οι αριθμοί του Μαρσέλο προκαλούν ίλιγγο. Έχει αγωνιστεί σε 546 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006, έχοντας 38 γκολ και 103 ασίστ σε αυτό το διάστημα. Επιπλέον, έχει κατακτήσει: 5 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 UEFA Super Cup, 6 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 5 Super Cup Ισπανίας, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Confederations Cup με την Εθνική Βραζιλίας!

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έγραψε τη δική του ιστορία στη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να αναχθεί σε θρύλο. Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους μερένγκες μετά από 15 χρόνια. Αποχαιρέτησε μάλιστα με δάκρυα στα μάτια δηλώνοντας: “Ήμουν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και έγραψα ιστορία”.

Ο Μαρσέλο στη Ρεάλ σήκωσε τα πάντα. Κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανία, δύο Κύπελλα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων στις 546 συμμετοχές του με τους μερένγκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ έγινε από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους. Δέχθηκε κρούσεις από το MLS, ωστόσο το πρώτο του μέλημα είναι η παραμονή του στην Ευρώπη.