Βασιλόπουλος – Αντωνόπουλος: Επιβεβαίωση της διακοπής της συνεργασίας τους ελέω αντιδημαρχίας…

Όσον αφορά την πρόσφατη αποχώρηση του ανεξάρτητου συμβούλου Μιχάλη Αντωνόπουλου από την παράταξή του προσπάθησε με εύσημο τρόπο να σχολιάσει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος υποστηρίζοντας το έργο του πρώην συνεργάτη του αλλά και την ιδιωτικότητα του θέματος που δεν θα πρέπει να παίρνει τέτοιες διαστάσεις.

Στη ροή της συζήτησης απέφυγε να απαντήσει αν ο Μ. Αντωνόπουλος ζήτησε θέση αντιδημάρχου, κάνοντας λόγο για εσωτερικό θέμα, για το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να απαντούσε. Δήλωσε ότι παραμένουν φίλοι και πως ο Μιχ. Αντωνόπουλος τα πήγε εξαιρετικά σε όλους τους τομείς, επιβεβαιώνοντας, ωστόσο, τις παραιτήσεις του από την προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού και την αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΚ.

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ανέφερε: “Με τον κ. Αντωνόπουλο ήμασταν και παραμένουμε φίλοι. Και είχαμε κι έχουμε μία στενή συνεργασία με τον κ. Αντωνόπουλο. Ανέλαβε κάποια καθήκοντα, αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ και πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, θέσαμε κάποιους στόχους. Αυτούς τους στόχους τους ξεπέρασε, τα πήγε εξαιρετικά σε όλους τους τομείς. Μάλιστα, όσον αφορά το λιμάνι της πόλης μας πάντα θα υπάρχει το αποτύπωμα και η σφραγίδα του, ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για το υδατοδρόμιο. Για δικούς του λόγους ο Μιχάλης θεώρησε ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει, της προσφοράς εννοώ προς αυτά τα νομικά πρόσωπα κι επέλεξε να μην συνεχίσει να έχει αρμοδιότητες στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και στη ΔΕΥΑΚ. Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί στο μέλλον”.

Τώρα όσο αναφορά τις πληροφορίες που αναφέρονται σε “απαίτηση” του Κο Αντωνόπουλο για θέση αντιδημάρχου από τον Κο Βασιλόπουλο αυτές θα παραμείνουν αναπάντητες μιας και ο δήμαρχος προτίμησε να τις κρατήσει στο πλαίσιο ιδιωτικής συζήτησης μεταξύ συνεργατών και πάντα πίσω από τις κλειστές πόρτες του γραφείου του.