Βίντεο ντοκουμέντο: Ο 68χρονος πυροβολεί τον 39χρονο και μόλις πέφτει στο έδαφος τον αποτελειώνει – Πολύ σκληρές εικόνες (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου εργαζόμενου σε πάρκινγκ στον Πειραιά. Ο άτυχος άνδρας έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του από έναν 68χρονο, ο οποίος τον πυροβόλησε με καραμπίνα στην οδό Πραξιτέλους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αιτία της αποτρόπαιας πράξης του ήταν μία θέση πάρκινγκ.

Το στυγερό έγκλημα καταγράφηκε από κάμερα, με τις εικόνες να είναι γροθιά στο στομάχι, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος έφυγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή.

Ποιος ήταν ο 39χρονος που πυροβολήθηκε θανάσιμα


Στα ντοκουμέντα του protothema.gr, ο 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μετά το μοιραίο επεισόδιο με τον 68χρονο. Λίγη ώρα αργότερα, το ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα της επίθεσης και το μετέφερε στο Τζάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν 39 ετών, αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν στο εν λόγω πάρκινγκ στο οποίο έλαβε χώρα και ο μοιραίος διαπληκτισμός.
 

«Τώρα σε τελείωσα» φώναξε ο 68χρονος αφότου πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναξε ο 68χρονος άνδρας στον υπάλληλο πάρκινγκ πρωτού του ρίξει την χαριστική βολή.

Αυτόπτες μάρτυρες της στυγερής δολοφονίας δήλωσαν ότι ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πολύ συχνά μπλεκόταν σε καβγάδες, ζήτησε το λόγο από το θύμα για μια θέση στάθμευσης στο διπλανό πάρκινγκ.

Αφού διαπληκτίστηκαν, ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, επέστρεψε στο πάρκινγκ και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο, 39χρονο υπάλληλο.

Ο δράστης, όπως φαίνεται στα παρακάτω, ιδιαίτερα σκληρά πλάνα, πυροβόλησε τον 39χρονο, αλβανικής καταγωγής, σχεδόν εξ επαφής. O 68χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ και χωρίς δισταγμό το θύμα την πρώτη φορά στο πρόσωπο και με δεύτερο πυροβολισμό του δίνει την χαριστική βολή. Στη συνέχεια φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις είχε διαπράξει τη δολοφονία, και πηγαίνει στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο διπλανής πολυκατοικίας, αφήνει την πόρτα μισάνοιχτη και περιμένει την αστυνομία να τον συλλάβει.

Ο άτυχος άνδρας, που αφήνει πίσω τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του, σωριάζεται στο έδαφος, φαίνεται να κάνει κάποιες κινήσεις και τότε ο δράστης πυροβολεί ξανά, βάζοντας μάλιστα και το σκόπευτρο στο μάτι του για να είναι ακριβής η βολή, η οποία ήταν και η χαριστική.

Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

«Τον σκότωσε για μία θέση πάρκινγκ», λένε μάρτυρες

Εν τω μεταξύ, για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο γυναίκα που γνώριζε τον ηλικιωμένο δράστη της φονικής επίθεσης στον Πειραιά.

Η γυναίκα που διαμένει εδώ και χρόνια στην περιοχή, αναφέρεται στο χρονικό της τραγικής υπόθεσης με θύμα έναν άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τελικά έχασε τη ζωή του για μία θέση πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147.

«Γύρω στη 1 παρά τέταρτο ακούμε πυροβολισμούς. Ο κρότος ήταν πολύ δυνατός. Ακούω φωνές» εξηγεί η γυναίκα στο protothema.gr.  «Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή» περιγράφει η γυναίκα για το τραγικό συμβάν.

Άλλη γυναίκα μιλάει στο protothema.gr και περιγράφει, αναφερόμενη στον θύτη, έναν άνθρωπο ο οποίος «δημιουργούσε συχνά προβλήματα. ‘Επεφτε στον δρόμο», λέει.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας, 68 ετών, «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 39 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.