Άγριος ξυλοδαρμός σε οπαδών σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό δύο ατόμων μέσα σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με σκηνές ωμής βίας, οι οποίες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Στο βίντεο, το οποίο αποκάλυψε η ΕΡΤ, διακρίνεται μία ομάδα αγνώστων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να εισβάλουν στην καφετέρια και να επιτίθενται με μανία σε δύο άτομα που βρίσκονταν εντός αυτής.

Όπως φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το περιστατικό, τουλάχιστον επτά άτομα, ορμούν στα δύο άτομα, τα πετούν στο έδαφος και αρχίζουν να τα χτυπούν ανελέητα, με διάφορα αντικείμενα, πετώντας τους ακόμα και μεταλλικές καρέκλες.

Κάποια στιγμή ένας εκ των επιτιθέμενων αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας, τη ρίχνει κάτω και επιχειρεί να αρπάξει το καταγραφικό χωρίς να τα καταφέρει.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ το υλικό έχει παραδοθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται για την ταυτοποίηση των ατόμων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πρόκειται για περιστατικό μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας, ενώ, ανάμεσα στους δράστες είναι και άτομα του ποινικού χώρου, οι οποίοι μάλιστα πρόσφατα είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια οπαδικά περιστατικά.