Αντώνης Σαμαράς: Στην Καλαμάτα για μια σειρά από επαφές στήριξης στον Δημήτρη Πτωχό


Στη Μεσσηνία βρίσκεται ήδη ο Αντώνης Σαμαράς και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να έχει μια σειρά από επαφές με επίκεντρο τους πολίτες. Η σχέση άλλωστε του πρώην Πρωθυπουργού είναι άρρηκτη και διαρκής σε μια αδιάλειπτη προσπάθεια για την αντιμετώπιση μικρών και μεγάλων ζητημάτων.

Με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και στη συνέχεια στο Μοναστήρι των Καλογραιών, ξεκίνησε την τετραήμερη παρουσία του στην Καλαμάτα ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Μίλτο Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά.

Είχε προηγηθεί δήλωση στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό με αφορμή δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν, δηλώνοντας: 

«Όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί για να ψωνίσεις ψάχνεις για ποιότητα. Πόσο μάλλον εάν το έχεις αυτό για 5 χρόνια. Επομένως οι Πελοποννήσιοι κάνουμε το σωστό. Άρα, επιβεβαιώνονται οι δημοσκοπήσεις».

Αμέσως μετά ακολούθησε επίσκεψη στις γειτονιές της Ράχης και πέρασμα από τις οδούς Μπακογιάννη έως την Αθηνών, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, σε συναντήσεις που είχαν πάνω απ’ όλα το ανθρώπινο στοιχείο.

Πάντως, πριν από τη συνάντησή του με το  μητροπολίτη, σε ερώτηση που δέχτηκε ο κ. Σαμαράς για τα όσα έχει πει και για τον ίδιο ο απερχόμενος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αρκέστηκε να πει: «Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε».

Σήμερα το βράδυ στις 9.00 ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί στην Καλαμάτα τα εκλογικά κέντρα τόσο του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού όσο και του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου.

Μαζί με υποψηφίους και μέλη των συνδυασμών τους θα συνομιλήσουν με κόσμο.