«Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας»: 19 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γιάννης Αδαμόπουλος για τον Δήμο Οιχαλίας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας Γιάννης Αδαμόπουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας» ανακοίνωσε 19 υποψηφίους προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων στη Δημοτική Ενότητα Ανδανίας.

Ο Γεώργιος Λυμπερόπουλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Καρνάσι. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου, σήμερα είναι συνταξιούχος του ΟΣΕ. Ήταν επί σειρά ετών συνδικαλιστής στον ΟΣΕ και μέλος Δ.Σ. Συνεταιρισμού ΟΣΕ.Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Καρνασίου.

Η Φωτεινή Χρονοπούλου θα είναι υποψήφια Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Καρνασίου. Γεννήθηκε το 1988, είναι απόφοιτη Λυκείου Διαβολιτσίου και ΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με ειδικότητα μηχανολογία αυτοκινήτων. Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται στην εστίαση. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί, την Ηλιάννα. Είναι κόρη του Πυροσβέστη Ηλία Χρονόπουλου. Θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια γιατί όπως δήλωσε η ίδια: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του κ. Αδαμοπούλου διότι βλέπω στο πρόσωπο του την υπευθυνότητα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό μου με συνέπεια και σοβαρότητα».

Ο Γεώργιος Φούτσης γεννήθηκε το 1964 στη Μάνδρα Μεσσηνίας. Τελείωσε το Λύκειο Διαβολιτσίου και είναι αγρότης. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και κατοικεί μόνιμα στη Μάνδρα.  Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Μάνδρας .

Ο Παναγιώτης Νανόπουλος του Αριστομένη και της Μαρίας, κατάγεται από το Μαντζάρι.  Γεννήθηκε το 1971, τελείωσε το Λύκειο και τα 25 τελευταία χρόνια εργάζεται ως διασώστης του ΕΚΑΒ.  Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.  Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Μαντζαρίου

Η Χριστίνα Σινάνη, οικιακά, πολύτεκνη μητέρα με τέσσερα παιδιά.  Διαμένει μόνιμα στο Μαντζάρι, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Μαντζαρίου.

Ο Λεωνίδας Νανόπουλος κατάγεται από το Μαντζάρι.  Είναι παντρεμένος με την Έφη Διονυσοπούλου καθηγήτρια Φιλόλογο, επίσης από το Μαντζάρι και έχουν τρία παιδιά.  Επί σειρά ετών ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στο Μελιγαλά και την Κυπαρισσία. Σήμερα εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία ως σύμβουλος πωλήσεων στο νομό Μεσσηνίας. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Μαντζαρίου και θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Μαντζαρίου .

Ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος είναι ακόμα ένας νέος άνθρωπος που βγαίνει μπροστά.  Γεννήθηκε το 1994 στην Καλαμάτα, γιος του Περικλή και της Αιμιλίας Σταυρόπουλου.  Κατοικεί μόνιμα στην Κάτω Μέλπεια της Δ.Ε. Ανδανίας και ασχολείται με αγροτικές εργασίες.  Θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κάτω Μέλπειας

Ο Θανάσης Διαμαντόπουλος θα είναι και πάλι υποψήφιος με την Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας.

Γεννήθηκε στο Διαβολίτσι το 1963. Τελείωσε το Λύκειο Διαβολιτσίου το 1981. Αποφοίτησε από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία το 1983. Από το 1985 έως το 2020 (35 έτη) δίδαξε στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας. Τα 23 τελευταία στο Δημοτικό Σχολείο Διαβολιτσίου. Πλέον είναι συνταξιούχος.

Διετέλεσε:  – Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ανδανίας (2006 – 2010), Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (2008 – 2010),  σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Διαβολιτσίου (2011 – 2013), πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Οργανισμός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών παιδείας και αθλητισμού» του Δήμου Οιχαλίας (2016 – 2018) . Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Πρασσά και έχουν τρία παιδιά, τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Κατερίνα. Μένει μόνιμα στο Διαβολίτσι. Θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Διαβολιτσίου

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Παπαδόγιαννης. Γεννήθηκε το 1988 και τελείωσε το Λύκειο Διαβολιτσίου.

Είναι επαγγελματίας υγείας, εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στην ΚΥ Αθηνών. Σε ηλικία 26 ετών εξελέγη Πρόεδρος της Κοινότητας Διαβολιτσίου (2014 – 2019). Αν και πρόεδρος με την αντιπολίτευση επί δημαρχίας Αριστείδη Σταθόπουλου, συνεργάστηκαν άψογα και ως αποτέλεσμα στην κοινή τους θητεία εντάχθηκαν και δημοπρατήθηκαν σημαντικά για το Διαβολίτσι έργα: Η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Διαβολιτσίου (2018) προϋπολογισμού 620.000 ευρώ, η κατασκευή αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου (2019) προϋπολογισμού 229.000 ευρώ, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στη θέση “Ράχη” (2018) προϋπολογισμού 550.000 ευρώ  μαζί με τα αντίστοιχα έργα σε Σκάλα και Μίλα αλλά και

η βελτίωση αγροτικών δρόμων στις θέσεις Μπαζιγιάζι και Προπάντη (2018).  Διετέλεσε πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας και υπεύθυνος του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” (2019 – 2020).  Έπαιξε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά σε ομάδες της περιοχής μας, ξεκινώντας από τον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, τον Α.Ο. Δωρίου και το Διαγόρα Κοπανακίου.

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας στη Δ.Ε. Ανδανίας

Ο  Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος  γεννήθηκε το 1978 στο Διαβολίτσι, τελείωσε το Λύκειο Διαβολιτσίου και εργάζεται ως τεχνίτης αρτοποιός.  Έχει μία κόρη τη Βασιλική και κατοικεί μόνιμα στο Διαβολιτσι.

Θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Διαβολοτσίου.

Η Αγγελική Καλογεροπούλου θα είναι υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Διαβολιτσίου της Δ.Ε. Ανδανίας.  Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στο Διαβολίτσι. Τελείωσε το Λύκειο Διαβολιτσίου και κατόπιν φοίτησε σε ΙΕΚ Λογιστικής. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με το Θέμη Ξουραφά, ελεύθερο επαγγελματία και έχουν δύο παιδιά.

Η Κωνσταντίνα Μαρκογιάννη του Γεωργίου κατάγεται από το Διαβολίτσι όπου και κατοικεί μόνιμα.

Εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος. Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Διαβολιτσίου.  Έχει ένα γιο, τον Παναγιώτη, ο οποίος εργάζεται ως γραφίστας. Είναι παντρεμένη με τον κ. Σπυρόπουλος Χρήστο, συνταξιούχο, πρώην πρόεδρο Συλλόγου των εν Αθήναις Διαβολιτσαίων.

Θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό μας στη Δημοτική Κοινότητα Διαβολιτσίου.

Η Κωνσταντίνα Σμυρνή μεγάλωσε στο Ίσαρη Αρκαδίας. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Ηλιόπουλο. Σπούδασε Γεωγραφία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στο αντικείμενο “Ανθρωπογεωγραφία, ανάπτυξη και σχεδιασμός του χώρου”. Πλέον εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Θα είναι υποψήφια για πρώτη φορά ως πρόεδρος στην Κοινότητα Παραπουγκίου της Δ.Ε. Ανδανίας του Δήμου Οιχαλίας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κεντρικού, Ανδρέας Γεωργιόπουλος γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα – Νέα Σμύρνη.  Εργάστηκε για 20 χρόνια ως τεχνολόγος πετρελαιοειδών στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Κατοικεί μόνιμα στο Κεντρικό της Δ.Ε. Ανδανίας από το 2006 και έχει ένα γιό. Σήμερα είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης.  Θα είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κεντρικού.

Ο Δημήτρης Τσιονόπουλος γεννήθηκε στο Κεντρικό Μεσσηνίας το 1965, τελείωσε το Γυμνασιο Διαβολιτσίου και έχει τρία παιδιά. Κατοικεί μόνιμα στο Κεντρικό και ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κεντρικού.

Ο Βασίλειος Οικονομόπουλος γεννήθηκε το 1997 στην Καλαματα. Είναι γιός του Ιερέα Αθανάσιου Οικονομόπουλου. Τελείωσε το Λύκειο Μελιγαλά και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.  Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Αγριλόβουνου.

Ο Σωκράτης Τσετσενέκος του Ιωάννη, από τα νεότερα μέλη του συνδυασμού μας.  Έχει γεννηθεί το 1999, κατοικεί μόνιμα στη Μάλτα, τελείωσε το Λύκειο Μελιγαλά, σπούδασε Στέλεχος Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων στο New York College και ασκεί το επάγγελμα του ενεργού αγρότη.  Θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μάλτας. 

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Μέλπειας Ιωάννης Μαγκαφάς γεννήθηκε και κατοικεί στην Άνω Μέλπεια της Δ.Ε. Ανδανίας του Δήμου Οιχαλίας,. Τελείωσε το Γυμνάσιο Διαβολιτσίου, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Είναι πρόεδρος της Τ.Κ. Άνω Μέλπειας από το 2014 μέχρι σήμερα και στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος Άνω Μέλπειας.

Ο Παναγιώτης Κατσιώλης γεννήθηκε το 1955 στη Γαράντζα – Άνω Μέλπεια της Δ.Ε. Ανδανίας. Είναι Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.  Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Μέλπειας.