ΑΕΚ: Έκλεισε η μεταγραφή του Φαν Βέερτ από τον Βόλο στο δικέφαλο

Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Τόμας Φαν Βέερτ! Ο 32χρονος είναι ο εκλεκτός των «κιτρινόμαυρων» για τη γραμμή κρούσης της ομάδας, με την ΠΑΕ Βόλος να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της κάτι λιγότερο από 500.000 ευρώ, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Αχιλλέα Μπέο να έχουν δώσει τα χέρια και την Ένωση να προσθέτει στο ρόστερ της έναν χαρισματικό επιθετικό.

Ο Τόμας Φαν Βέερτ ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Εδώ και καιρό, η Ένωση  βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με τον Ολλανδό άσο να συγκεντρώνει το «πακέτο» που αναζητά ο Ματίας Αλμέιδα. Ουσιαστικά, ο 32χρονος φορ καλύπτει όλα τα «θέλω» του Αργεντινού κόουτς, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Ο 32χρονος παίκτης έχει πάρει τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να κλείνει την «τρύπα» στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.